A boy studying English online with our MOOC

Els nostres cursos en línia oberts i massius són programes gratuïts que desenvolupem en col·laboració amb la plataforma britànica FutureLearn perquè alumnes de qualsevol racó del món segueixin aprenent anglès i descobrint la cultura britànica mitjançant plantejaments que van més enllà de la lingüística.

També tenim opcions perquè els docents continuïn avançant en el seu desenvolupament professional.

No és necessari realitzar una prova de nivell o contactar-nos per a accedir a aquests cursos gratuïts.

Aquests són els cursos oberts a inscripció actualment:

Cursos d'anglès online gratuïts per a estudiants i professors

Exploring English: Shakespeare

Millora les teves competències en anglès coneixent la vida i l’obra de Shakespeare. Els materials del curs inclouen testimonis d’experts i actors procedents de diferents parts del món, amb els quals posaràs a prova la teva comprensió auditiva. Descobreix els temes universals que recull l’obra d’aquest genial dramaturg, així com les expressions que va introduir en aquesta llengua i que encara avui es conserven.

Cursos d'anglès online gratuïts per a estudiants

English for the Workplace (inscriu-t’hi ja)

Aquest curs està destinat a persones que volen desenvolupar les seves competències en anglès per millorar les seves perspectives professionals. Els alumnes tenen accés a vídeos i a gravacions d’àudio en què els protagonistes busquen i sol·liciten feina, es preparen i realitzen entrevistes de feina o comencen a treballar en una organització amb companys de diferents nacionalitats.

Exploring English: llengua i cultura

Aprendre coses sobre la cultura britànica és una manera excel·lent d’aprendre anglès, i viceversa! Així doncs, si estàs cansat dels temaris tradicionals, millora el teu nivell amb un anglès real utilitzat en context, amb temes que van des de la lingüística a la literatura, de la ciència als escenaris, i des de l’entreteniment fins a l’emprenedoria. Cada setmana aprendràs coses noves sobre l’actualitat de la Gran Bretanya i què significa per a nosaltres i, naturalment, per a tu!

Cursos d'anglès online gratuïts per a pares i professors

L’anglès en la primera infància: aprenentatge de l’idioma i desenvolupament

Les llengües no es poden aprendre aïllades de l’experiència, especialment en la primera infància. En aquest curs, dirigit tant a pares com a professionals, adquiriràs coneixements sobre com aprenen les llengües els infants a mesura que van creixent emocionalment i físicament. Coneixeràs la importància del joc en entorns positius i propicis, i aprendràs a guiar els infants en el seu camí cap a l’aprenentatge.  

Cursos d'anglès online gratuïts per a professors

Teaching for success: l’aula i el món 

L’ensenyament de l’anglès mai no havia experimentat tants canvis ràpids i revolucionaris. Segueix el ritme en un moment en què la professió obre nous horitzons en el nivell social, tecnològic i teòric. T’ajudarem a estar al dia dels últims desenvolupaments amb tot tipus d’idees, des dels mitjans multimèdia fins al multilingüisme.

Teaching for Success: Lessons and Teaching

Si vols ampliar les teves competències com a professor d’anglès, aquest és el teu curs. Al llarg de quatre setmanes descobriràs recursos i desenvoluparàs habilitats amb què podràs planificar les teves lliçons i classes. Aquest MOOC forma part del programa Teaching for Success: Practices for English Language Teaching, en què s’aprofundeix en les 12 competències incloses en el nostre marc de formació professional per a docents

Language assessment in the classroom

L’avaluació de l’anglès a anat adquirint importància en les polítiques educatives que s’elaboren arreu del món. A través d’aquest curs volem afavorir la comprensió entre els docents dels diferents tipus d’avaluació que existeixen i la forma en què es poden aplicar a classe.