Mucho más que clases de inglés

English Extra- Molt més que classes d’anglès 

Quan et matricules al centre de Barcelona Amigó del British Council, a més d’assistir a les classes d’anglès que t’ajudaran a assolir els teus objectius, podràs gaudir d’una gran varietat de serveis i activitats gratuïtes que complementaran el teu desenvolupament acadèmic.

A continuació trobaràs una descripció d’aquestes activitats, però has de consultar els esdeveniments disponibles al teu centre. Apuntar-s'hi és molt fàcil: només has d'iniciar sessió en el Portal per a alumnes, seleccionar l'activititat que t'interesa i reservar la teva plaça.

Face to face - advisors

Els Face to face - advisors estan disponibles per a ajudar-te si necessites suport extra en alguna àrea específica de l’anglès. També et donaran informació sobre el sistema d’avaluació del British Council i el servei d’assessorament a classe.

Les sessions tenen una durada de 20 minuts.

Breakfast club

Us convidem a les nostres tertúlies amb un dels nostres professors.

Conversation Club

Vine a practicar la teva comprensió i expressió oral amb altres estudiants del British Council.

Pronunciation Extra

Inscriu-te a aquests populars tallers de 30 minuts, on tindràs l'oportunitat de treballar els aspectes més difícils de la pronunciació en anglès.

Culture Club

Amb aquesta activitat podràs aprendre sobre els tòpics de la cultura britànica (de gènere literari, cinematogràfic, musical, etc...) i participar després en les activitats guiades per una professora amb altres estudiants del British Council.

Language Clinic

Aquesta secció de 45 minuts de durada per sessió, es focalitza en els diferents components de l'idioma (vocabulari, gramàtica, etc...). A més, rebràs consells per posar en pràctica l'après a classe (phrasal verbs, false friends o conditionals, són alguns exemples de temàtiques del Language Clinic).

Taller de presentacions

 Practica les habilitats necessàries per fer una bona presentació oral en anglès.

Tallers de Job Skills

Consells per a l’entrevista de treball

Practica les habilitats necessàries per fer una bona entrevista de treball en anglès.

Film Club

Descobreix, gaudeix i aprèn amb la nostra selecció de pel·lícules britàniques en versió original- A més, una vegada acabi la sessió, comenta-la juntament amb el professor i altres estudiants.

Taller de preparació d'exàmens

T'estàs preparant per a l'FCE o el CAE? Les nostres sessions t'ajudaran a millorar-ne el resultat.

Veure també