Comentant cursos al British Council
©

British Council

Tots els estudiants nous que vulguin matricular-se en un curs al British Council han de realitzar una prova de nivell abans d’inscriure’s.

Els antics alumnes poden matricular-se directament en el seu centre local.

Comprova el teu nivell d’anglès

La prova de nivell avalua el teu anglès oral i escrit, i té una durada d’una hora com a màxim. Cal que facis una prova si no has estudiat amb nosaltres abans o si no ho has fet en els darrers sis mesos.

Els nens menors de sis anys no necessiten realitzar cap prova de nivell.

Per reservar una prova de nivell, et pots posar en contacte amb el teu centre local o bé formalitza una reserva en línia durant els terminis de matriculació:

Les proves de nivell es duen a terme en el teu centre local. Rebràs el resultat poc després de finalitzar la prova.

Matrícula

Els nostres professors i el nostre equip d’atenció al client t’ajudaran a trobar el curs més adient per a tu en l’horari i el lloc adequats. Si hi ha un curs disponible que s’adapti a les teves necessitats, t’hi pots matricular i pagar el preu del curs. Posa’t en contacte amb el teu centre local per formalitzar la matrícula.

Si necessites alguna ajuda especial per accedir al nostre centre, fer una prova de nivell o bé un curs, si us plau fes-nos-ho saber abans de la teva cita per a la prova de nivell.

Pagament, termes i condicions

Per obtenir més informació sobre el pagament, els termes i les condicions del curs, pots visitar la pàgina del teu centre local. 

En cas que no hi hagi un nombre suficient d’estudiants matriculats en un curs, ens reservem el dret a cancel·lar-lo. En aquest cas, l’import del curs ja abonat et serà reemborsat íntegrament.