El nostre nou curs British Council en el qual els alumnes de Secundària gaudeixen d'una experiència internacional d'immersió total.

Els nostres alumnes adquireixen coneixements d'anglès per a un món global. Els ajudem a assolir el seu màxim potencial i a parlar anglès amb fluïdesa.

Aquestes classes online es duen a terme juntament amb companys d'altres països d'Europa. Els estudiants provenen de: Bulgària, República Txeca, França, Geòrgia, Grècia, Hongria, Itàlia, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Espanya, Turquia y Ucraïna.

El curs ajudarà als seus fills a conèixer diferents cultures europees i a prendre consciència de la riquesa i diversitat cultural.  També tindran l'oportunitat de millorar les seves habilitats comunicatives i experimentar un entorn verdaderament internacional que fomenti l'ús real de l'anglès.

Tot això es realitza en un ambient amigable i inclusiu amb el suport i l'atenció d'experimentats mestres.

Nivells B1, B2, C1

Edats 12-17

Cursos de dues setmanes del 1 al 12 de juliol, del 15 al 26 de juliol

De dilluns a divendres 10:00 -12:10

Classes online

Preu 425€ per quinzena

Resum del curs

Classes online Secondary Plus Speak Out English Extra

2x60 min cada dia

descans de 10 minuts

8 hores/setmana

Activitats motivadores que permeten als alumnes col·laborar en tasques i projectes mentre es comuniquen en anglès

2 hores/setmana

Treball amb els companys de classe en tasques dinàmiques agradables per millorar l'expressió oral i resoldre una sèrie de problemes

Webinaris gratuïts. Escape Room i activitats de Quiz per practicar anglès i divertir-se

Us recomanem inscriure-us el més aviat possible ja que les places són molt limitades.

Amb aquest curs, els estudiants adquireixen confiança per comunicar-se en anglès al mateix temps que es relacionen amb altres estudiants de tota Europa.