Quan arriba l'estiu, els nens i els joves tenen més temps lliure per aprendre anglès. Aquests campaments d'estiu són la nostra aposta perquè aprenguin anglès alhora que es diverteixen i descobreixen nous interessos. 

SUMMER PLUS

EL SEU MILLOR ESTIU EN ANGLÈS

Summer Plus és una nova proposta dins dels campaments d’anglès a Espanya. Aquest programa, dissenyat per experts, està basat en activitats que activen l’aprenentatge de l’anglès al mateix temps que els nens i joves es diverteixen. A través d’un aprenentatge basat en projectes de ciència, robòtica, cinema, teatre, manualitats, activitats físiques o debats, Summer Plus adapta el seu contingut a cada grup d’edat. D’aquesta manera, els estudiants s’expressaran en anglès amb seguretat i la millora en anglès serà tangible, alhora que els preparem per als reptes del segle XXI.

SUMMER PLUS EARLY YEARS i PRIMARY (DE 4 A 11 ANYS)

PROTAGONISTES DEL SEU PROPI APRENENTATGE

Els nostres alumnes gaudiran d’un estiu en el qual progressaran en el seu anglès mentre es diverteixen amb noves experiències. A través d’un contingut amb objectius lingüístics acuradament programats aconseguim que integrin l’anglès de forma natural al mateix temps que gaudeixen de les activitats en diferents àrees:

ÀREES
DISCOVER - Ciència adaptada a cada edat. Els més petits provaran d’utilitzar diferents materials, i els més grans treballaran en experiments i projectes de recerca.
IMAGINE - Deixaran volar la seva imaginació amb lectures i contacontes per introduir i adquirir nou vocabulari i gramàtica.
INVENT - Els seus primers passos amb la robòtica, on experimentaran programant. Els estudiants més grans treballaran amb la iniciativa educativa de microordinadors Micro:bit®.
CREATE - Teatre perquè s’expressin amb confiança en anglès i manualitats perquè desenvolupin tota la seva creativitat.
MOVE- Ioga, balls i altres tipus d’activitat física multisensorial per millorar la seva agilitat i potenciar la confiança a l’hora de parlar anglès, a la vegada que aprenen a treballar en grup.

SUMMER PLUS LOWER SECONDARY (DE 12 A 14 ANYS)

ACTIVANT EL SEU ANGLÈS DURANT L’ESTIU

En Summer Plus Lower Secondary els nostres alumnes gaudiran d’un programa pensat perquè progressin en el seu anglès divertint-se i desenvolupant la seva capacitat de resolució de problemes a través d’activitats en diferents àrees:

ÀREES
DISCOVER -  en els quals col·laboraran entre ells i tractaran diferents temes. D’aquesta manera, aconseguim que s’expressin en anglès amb naturalitat alhora que potenciem la seva capacitat de treball i els ajudem a aprendre nou vocabulari i gramàtica en un context motivador.
INVENT - Aprendran a dominar la programació treballant amb la iniciativa educativa Micro:bit®.
CREATE - Els estudiants es convertiran en actors i directors de cinema i teatre, i podran escriure, dirigir i interpretar una pel·lícula o una obra, per descomptat, en versió original.
MOVE - Activitat física a través del treball en equip amb reptes.
THINK - Mitjançant debats i presentacions practicaran el seu anglès al mateix temps que potenciem la seva capacitat per a parlar en públic amb confiança. A més, desenvoluparan el seu pensament crític, sens dubte un altre recurs clau per a desenvolupar-se en el segle XXI.
LANGUAGE LAB – Jocs i activitats per a assentar l’anglès après en la resta de les àrees. LANGUAGE LAB – Jocs i activitats per a assentar l’anglès après en la resta de les àrees.

SUMMER PLUS UPPER SECONDARY (DE 15 A 17 ANYS)

PREPARANT-SE PER AL FUTUR DURANT L'ESTIU

El nostre programa Summer Plus Upper Secondary proporciona als nostres alumnes una experiència lingüística enriquidora que els inspirarà per perfeccionar el seu anglès, a més de fer progressar el seu pensament crític, la seva creativitat i la seva capacitat de resolució de problemes. A través de projectes en diferents àrees podran desenvolupar habilitats i interessos que els prepararan per a un entorn global i competitiu.

ÀREES

SECONDARY PLUS - Amb aquestes sessions el teu fill o filla perfeccionarà la seva capacitat d'expressar-se en anglès a través de diferents activitats. A més, juntament amb el seu professor reflexionarà sobre el seu progrés personal de forma detallada, fet que li permetrà tenir una visió clara de com pot potenciar el seu aprenentatge:

  • Micro:bit ® - Iniciativa educativa dissenyada per la BBC que ensenyarà els nostres alumnes a programar en aquests microordinadors.
  • Desenvolupament de projectes - A través de projectes específics per a cada unitat, com obres de teatre o creació de pel·lícules, fomentarem la interacció en anglès per potenciar la seva capacitat d'expressió i de resolució de problemes.

THE GLOBAL CITIZEN PROJECT - Els alumnes seran protagonistes d’una simulació d'una cimera internacional en anglès, en la qual es plantejaran debats sobre temes interculturals, hauran de negociar entre ells i buscar solucions a problemes globals. D'aquesta manera desenvoluparan competències essencials per al segle XXI.

LANGUAGE LAB - En aquestes sessions els nostres alumnes tindran l'oportunitat de centrar-se en l'adquisició de l'idioma en un context definit i podran millorar la gramàtica, el vocabulari i la pronunciació. A través d'un enfocament comunicatiu i treballant per unitats aconseguim que els alumnes puguin consolidar l’anglès après a classe.

Resum del curs

Durada: 1-4 setmanes

Nivells: de principiant a avançat (A1 - C2)

Què aprendran a Summer Plus

A Summer Plus el teu fill/ la teva filla:

  • adquirirà confiança per a expressar-se en anglès.
  • el seu avanç en anglès serà tangible.
  • es divertirà treballant en diferents àrees a través de projectes.
  • podrà gaudir del programa intensiu o del dia complet.

Opcions d'estudi

El nostre programa de Summer Plus s'ofereix en dues modalitats: Summer Plus Intensiu i Summer Plus Extra.

Summer Plus Intensiu

Si només disposeu del matí, gaudeix de totes les activitats de Summer Plus en format intensiu.

Summer Plus Extra

Aprofita al màxim el nostre programa combinant les diferents opcions disponibles*. 

ESMORZAR: abans de començar les activitats Summer Plus.
DINAR: un àpat nutritiu abans de tornar a casa.
TEMPS EXTRA: jocs i activitats en anglès per a aquells a qui convé quedar-se més estona al centre.
SERVEI D'AUTOCAR: a la majoria de punts establerts.

*Consulta preus i modalitats en cada centre.

Descobreix les opcions d'horaris i preus a la teva ciutat:

Summer Plus està disponible a

Barcelona

Bilbao

Madrid

Palma

Valencia