Campaments d'estiu urbans Summer Plus

L'estiu és un moment ideal perquè el teu fill pugui gaudir de les seves aficions i progressar en el seu domini de l'anglès. Els nostres campaments d'estiu urbans en anglès aposta perquè aprenguin anglès alhora que es diverteixen i descobreixen nous interessos.

SUMMER PLUS, EL TEU CAMPAMENT URBÀ EN ANGLÈS

El seu millor estiu en anglès. Summer Plus és una nova proposta dins dels campaments d’anglès a Espanya. Aquest programa, dissenyat per experts, està basat en activitats que activen l’aprenentatge de l’anglès al mateix temps que els nens i joves es diverteixen. A través d’un aprenentatge basat en projectes de Minecraft Education, cuina, manualitats, activitats físiques o debats, Summer Plus adapta el seu contingut a cada grup d’edat. A més, tindrem les activitats Connecting Cultures per als alumnes de secundària i batxillerat, perquè puguin connectar amb alumnes del British Council de tot el món i tenir una experiència internacional.

D’aquesta manera, els estudiants s’expressaran en anglès amb seguretat i la millora en anglès serà tangible, alhora que els preparem per als reptes del segle XXI.

Early Years (4 a 5 anys)

UNA EXPERIÈNCIA FELIÇ APRENENT ANGLÈS

Per als alumnes d'edats primerenques, la nostra metodologia gira entorn d'activitats basades en contes i històries, cançons, jocs, i fins i tot projectes de ciència, manualitats, activitat física, música i cuina.

El nostre objectiu és crear un entorn feliç i segur en el qual van progressant en l'aprenentatge de l'anglès de manera natural.

Primary (6 a 11 anys)

PROTAGONISTES DEL SEU PROPI APRENENTATGE

Els nostres alumnes gaudiran d’un estiu en el qual progressaran en el seu anglès mentre es diverteixen amb noves experiències. A través d’un contingut amb objectius lingüístics acuradament programats aconseguim que integrin l’anglès de forma natural al mateix temps que gaudeixen de les activitats en diferents àrees:

ÀREES
PRIMARY PLUS - Els alumnes comptaran amb la metodologia i materials dels nostres famosos cursos Primary Plus, que són els que marquen la diferència per a progressar en el nivell d'anglès de manera tangible. Aquesta metodologia basada en revistes creades per experts del British Council s'enfoquen en continguts específics per a aquest rang d'edat i consten d'activitats basades en projectes per a posar l'anglès en pràctica i guanyar confiança. A més, el learning hub permetrà complementar les classes amb continguts online que poden fer a casa.
IMAGINE - Deixaran volar la seva imaginació amb lectures i contacontes per introduir i adquirir nou vocabulari i gramàtica.
INVENT - Per a alumnes a partir de 8 anys, realitzaran projectes de Minecraft Education programant en un entorn divertit.
CREATE Teatre perquè s’expressin amb confiança en anglès i manualitats perquè desenvolupin tota la seva creativitat, presentin les seves creacions i continuïn expressant-se en anglès.
MOVE - Ioga, balls i altres tipus d’activitat física multisensorial per millorar la seva agilitat i potenciar la confiança a l’hora de parlar anglès, a la vegada que aprenen a treballar en grup.

Secondary (12 a 17 anys)

PREPARATS PER ALS REPTES DEL SEU FUTUR ACADÈMIC I PROFESSIONAL

El nostre programa Summer Plus Upper Secondary proporciona als nostres alumnes una experiència lingüística enriquidora que els inspirarà per perfeccionar el seu anglès, a més de fer progressar el seu pensament crític, la seva creativitat i la seva capacitat de resolució de problemes. A través de projectes en diferents àrees podran desenvolupar habilitats i interessos que els prepararan per a un entorn global i competitiu.

ÀREES
SECONDARY PLUS - Un programa únic del British Council específicament dissenyat perquè els adolescents avancin amb confiança en el seu aprenentatge de l'anglès alhora que potencien altres habilitats clau per a desembolicar-se amb soltesa en un entorn global, com ara el pensament crític. Desenvoluparan la seva gramàtica i el seu vocabulari així com la seva expressió i comprensió de l'anglès oral i escrit.
TEAM UP! - Activitats dinàmiques per a moure el cos i activar la ment que inclouen jocs, projectes en grup i treasurehunting.
CONNECTING CULTURES - Sabem que en el futur els nostres alumnes hauran de desembolicar-se en un entorn internacional, per això volem acostar aquest món als nostres alumnes en un entorn controlat. Durant aquestes sessions tindran l'oportunitat de comunicar-se amb alumnes d'anglès de la seva edat en un altre British Council al voltant del món i compartir informació sobre la seva cultura alhora que descobreixen diferències i similituds amb la seva, per descomptat en anglès.
SPEAK OUT - Continuem mirant al futur i en aquestes sessions creem espais perquè puguin desenvolupar les eines necessàries per a desembolicar-se amb soltesa en els pròxims anys. A a través de la preparació d'una entrevista periodística, o la creació i exposició d'una campanya de màrqueting, aconseguirem que desenvolupin la seva capacitat de comunicar-se en anglès.
FILM-MAKING - Els alumnes es converteixen en escriptors de guió, actors i directors per a crear el seu propi curtmetratge en anglès.

Resum del campament d'estiu en anglès

  • Durada: 1-4 setmanes
  • Nivells: de principiant a avançat (A1 - C2)
  • Edats: de 4 a 17 anys
  • Horaris: L'horari principal és de 09:00 a 14:00, però alguns centres ofereixen horaris estesos, consulta l'apartat de Dates, preus i horaris.

Aquests són els centres on es desenvolupen els cursos Summer Plus:

Summer Plus en el British Council School de Somosaguas, Madrid

Té lloc en les magnífiques instal·lacions del British Council School a Somosaguas -Pozuelo- on els alumnes podran comptar amb serveis extra per a realitzar una autèntica immersió en anglès de dia complet.

ESMORZAR: abans de començar les activitats Summer Plus.
MENJAR: un nutritiu menjar per a recuperar forces i seguir a la tarda si així ho desitgen.
TEMPS EXTRA: jocs i activitats en anglès per a aquells que necessitin romandre més temps en el centre.
SERVEI D'AUTOCAR: en gran varietat de punts establerts que el centre facilitarà en fer la matrícula.

It's all about the future