''Gràcies al British Council, l'anglès m'acompanyarà la resta de la meva vida''
CERQUES CURSOS ONLINE AMB PROFESSOR? ENTRA AQUÍ PER A CONÈIXER LA NOSTRA NOVA PLATAFORMA MYCLASS ONLINE

ELS NOSTRES MÒDULS D'ANGLÈS GENERAL

Duració

Mòduls de 30 hores combinables per a configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis. Podràs combinar-los per a formar el teu curs de 60, 90 o 120 hores.

Nivells

De principiant a avançat (A1 - C2)

Què aprendràs

Amb aquests mòduls aconseguiràs:

  • guanyar soltesa parlant en una gran varietat de situacions.
  • consolidar i ampliar el teu vocabulari.
  • millorar la precisió en l'ús del llenguatge realitzant tasques d'escriptura reals.
  • perfeccionar la teva pronunciació i desenvolupar la teva comprensió gramatical dins d'un context.
  • incorporar les teves classes d'anglès al teu ritme de vida.

L'ANGLÈS AL TEU RITME

Amb els nostres mòduls d’anglès general podràs avançar en el teu aprenentatge segons la intensitat que necessitis. Amb aquestes classes d'anglès, desenvoluparàs les teves competències en les quatre àrees clau de l'idioma:

Speaking Listening
Reading Writing

APRENENTATGE MODULAR

L'adquisició d'una llengua no es realitza a través d'un aprenentatge lineal, sinó acumulatiu. Per això, si tens un nivell A1 o superior, els nostres mòduls d'anglès general et permetran combinar diversos mòduls i personalitzar la teva experiència d'aprenentatge al màxim.

DESENVOLUPA TOT EL TEU POTENCIAL

Als nostres cursos t'animarem a participar i interactuar a classe perquè aprenguis a fer servir l'anglès d'una manera més efectiva i independent, tant dins com fora de l'aula.

Amb el nostre sistema d'avaluació contínua i l'ajuda individualitzada del teu professor, rebràs el suport que necessites per a treure-li el màxim partit a les teves classes. A més, podràs continuar millorant amb els materials online que complementen cada mòdul. Si prefereixes practicar el teu anglès mentre gaudeixes realitzant activitats relacionades amb els teus interessos o perfeccionar una habilitat en concret, et convidem a descobrir el nostre programa English Extra.

A més, després de cada mòdul, el teu professor avaluarà el teu progrés i t’orientarem sobre quin és el programa en el qual podràs continuar desenvolupant tot el teu potencial.

Descobreix totes les opcions, horaris i preus disponibles a la teva ciutat: