Col·labora en les nostres comunitats exclusives d'aprenentatge locals i globals. Gaudeix de més oportunitats per practicar i crear connexions amb altres estudiants més enllà de l'aula. 

Aprendre junts, aprendre millor 

MyClass t'ajudarà a desenvolupar molt més que les teves habilitats en anglès. Els nostres espais d'aprenentatge interactius ofereixen un entorn acollidor on tothom pot participar i ajudar-se mútuament a millorar la confiança. 

El professor et guiarà a través de tasques i activitats en grup amb consells i seguiment actiu. Amb els nostres coneixements i experiència, t'ajudarem a treure el màxim partit de cada classe.  

Aprèn molt més que un idioma

Porta les teves habilitats lingüístiques a un altre nivell amb MyClub, un programa de sessions culturals i socials a la teva zona. MyClub t'ofereix una gran oportunitat de relaxar-te i practicar l'anglès al teu ritme amb altres estudiants.  

També pots conèixer estudiants i professors d'arreu del món mitjançant la nostra comunitat en línia de Facebook, exclusiva per als estudiants de MyClass. Participa en esdeveniments en línia en directe, accedeix a recursos addicionals i relaciona't amb altres estudiants per a descobrir noves perspectives sobre el món.