MyClass està disponible en els nostres centres de Madrid i Barcelona.

Gràcies a la flexibilitat horària, pots programar els teus estudis segons la teva conveniència. A més, mai et perdràs una classe perquè disposes d'opcions de reserva i cancel·lació.

Un horari que s'adapta a tu 

Crea't el teu horari personal amb una àmplia selecció de classes i horaris disponibles setmanalment. A més, amb els nostres paquets de classes basats en crèdit pots estudiar al teu ritme.  

  • Gestiona el teu horari sobre la marxa: utilitza l'aplicació mòbil de MyClass per a reservar o cancel·lar classes i estableix el ritme d'estudi que s'adapti al teu horari. 
  • Reserva el mateix dia: programa una classe just abans que comenci. 
  • Cancel·lació: cancel·la o reprograma una classe fins 24 hores abans que comenci i conserva el crèdit. 

Posa't en contacte amb nosaltres per a veure l'horari al teu centre d'ensenyament més proper.  

Prepara't per a l'èxit 

MyClass ofereix paquets de 20 crèdits que s'adapten al teu estil de vida i pressupost; i com més en compris, més gran serà l'estalvi. Cada classe de 90 minuts té un cost d'un crèdit. 

Paquet 1 – 20 crèdits

Crèdits vàlids durant 3 mesos, 30 hores de classe: 490€ (16,30€/h).

Promocions

  • Si et registres en els set dies a partir de la teva cita online, et regalem un 10% extra de crèdits sobre el paquet que contractis.
  • A més, si estàs gaudint de les classes i vols portar a un amic, et regalem un 10% extra de crèdits sobre el paquet que havies contractat. Pots portar tants amics com vulguis i rebràs un 10% extra per cadascun!

Per a saber més detalls dels preus i mètodes de pagament selecciona el centre a continuació: