Aconsegueix les teves metes

L'aprenentatge no es tracta de buscar la perfecció, sinó de progressar i millorar. Estem al teu costat en cada pas del procés perquè segueixis el camí adequat i assoleixis el teu objectiu.

Avança amb nosaltres

Sabem l'important que és aconseguir les teves metes. Els nostres professors experts et brindaran orientació en cada classe i avaluaran per escrit el teu treball de manera regular.

Pots controlar el teu progrés cada vegada que completis 4 lliçons: Podràs obtenir feedback del professor sobre com ha estat el teu rendiment, i veure'l en el portal web de MyClass o en l'app.

Podràs continuar aprenent i millorant fora de classe amb exercicis online. Després de cada classe, el teu professor t'assignarà uns exercicis online per a consolidar el que has vist a l'aula.

T'acompanyem en el camí

Reserva una sessió individual amb un Academic Advisor per a dissenyar un pla d'aprenentatge individualitzat. També pots convocar sessions de seguiment en qualsevol moment del curs per a afinar el pla segons vas progressant i et sorgeixen noves necessitats, com obtenir un certificat de Cambridge.