Aconsegueix les teves metes

Des de triar les classes fins a establir el ritme que et convingui, t'ajudarem a continuar endavant per a obtenir els resultats que desitges.   

Personalitza el teu aprenentatge 

No saps per on començar? Crearem un perfil d'aprenentatge personal per a tu, per poder-te assessorar sobre el millor contingut formatiu per a les teves necessitats. Des de recomanacions de classes fins a exercicis en línia, cada activitat comptarà. 

Et podem ajudar amb un pla d'estudi personal, de manera que sempre sabràs què estudiaràs a continuació. Rebràs un planificador d'estudis que t'ajudarà a gestionar els teus estudis quan et registris. 

Al teu costat durant tot el viatge 

Comença amb una sessió de presentació del nostre equip d'experts per a guiar-te a través de MyClass.

Oferim sessions de consulta personalitzades en moments clau. Amb comentaris sobre el teu progrés i ajuda per millorar el teu pla d'estudis, els nostres professors t'ajudaran a assolir els teus objectius.  

Continua avançant amb nosaltres 

Sabem de la importància de progressar per tal d'assolir els teus objectius. Els nostres professors t'oferiran orientació experta a la classe i, cada deu classes, un professor t'avaluarà.  

Fes un seguiment del teu progrés i rep comentaris personalitzats del teu professor al lloc web o a l'aplicació de MyClass.