Cambridge English para niños y jóvenes
©

British Council

Preparació d'exàmens de Cambridge a l'estiu

Per què no aprofitar aquest estiu perquè certifiqui el seu anglès? Els nostres cursos de preparació d'exàmens preparen al teu fill per a obtenir el millor resultat en els exàmens Preliminary for Schools B1, First for Schools B2, Advanced C1 o Proficiency C2 de Cambridge. A més, aquest curs també és ideal per a aquells alumnes que necessitin donar un impuls ràpid al seu anglès amb objectius molt concrets a curt termini, com canviar de col·legi o realitzar un any acadèmic a l'estranger. 

QUÈ TROBARAN EN AQUEST CURS

A través d'exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l'estudi de tècniques per a superar cadascuna de les proves, els nostres professors s'asseguraran que el teu full arribi al dia de l'examen amb la millor preparació possible. El curs també està dissenyat perquè l'alumne:

  • Perfeccioni la gramàtica que correspon a l'examen al qual es prepara. 
  • Ampliï el lèxic relacionat amb els temes més comuns de l'examen.
  • Practiqui totes les destreses de l'anglès: speaking, listening, reading i writing. 
  • Desenvolupi la seva confiança en anglès.

SIMULACRES D'EXAMEN I CONSELLS D'EXPERTS

Durant aquest curs podrà fer un simulacre complet amb feedback detallat sobre cada àrea de l'examen, així com assistir a una masterclass impartida per un expert en els exàmens de Cambridge, en la qual li donarem totes les claus per a maximitzar les seves opcions d'obtenir el millor resultat en l'examen real.

PRÀCTIQUES ONLINE EN MATRICULAR-SE AMB NOSALTRES

A més, si fa la matrícula de l'examen amb nosaltres, tindrà accés a una plataforma digital per a practicar les diferents parts de l'examen.