Cambridge English para niños y jóvenes
©

British Council

Presencials o online, sempre amb professor

Per què no aprofitar aquest estiu perquè certifiqui el seu anglès? Els nostres cursos de preparació d'exàmens preparen al teu fill per a obtenir el millor resultat en els exàmens Preliminary for Schools B1, First for Schools B2, Advanced C1 o Proficiency C2 de Cambridge. A més, aquest curs també és ideal per a aquells alumnes que necessitin donar un impuls ràpid al seu anglès amb objectius molt concrets a curt termini, com canviar de col·legi o realitzar un any acadèmic a l'estranger. Tria l'opció més adequada per al teu fill: presencial o online, sempre amb experts professors del British Council.

A més, tenim un descompte especial per als nostres alumnes en les taxes de l'examen de Cambridge.

Què trobaran en aquest curs

A través d'exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l'estudi de tècniques per a superar cadascuna de les proves, els nostres professors s'asseguraran que el teu full arribi al dia de l'examen amb la millor preparació possible. El curs també està dissenyat perquè l'alumne:

  • Perfeccioni la gramàtica que correspon a l'examen al qual es prepara. 
  • Ampliï el lèxic relacionat amb els temes més comuns de l'examen.
  • Practiqui totes les destreses de l'anglès: speaking, listening, reading i writing. 
  • Desenvolupi la seva confiança en anglès.

Simulacres d'examen i consells d'experts

Durant aquest curs podrà fer un simulacre complet amb feedback detallat sobre cada àrea de l'examen, així com assistir a una masterclass impartida per un expert en els exàmens de Cambridge, en la qual li donarem totes les claus per a maximitzar les seves opcions d'obtenir el millor resultat en l'examen real.

Pràctiques online en matricular-se amb nosaltres

A més, si fa la matrícula de l'examen amb nosaltres, tindrà accés a una plataforma digital per a practicar les diferents parts de l'examen.

Horaris i preus a la teva ciutat