English for Primary
©

British Council

Protagonistes del seu propi aprenentatge

Amb els nostres cursos d'anglès per a nens de 6 a 11 anys, el teu fill/a desenvoluparà la capacitat de comunicar-se en anglès sense dificultat i adquirirà competències essencials que l'ajudaran a seguir millorant a mesura que va complint anys.

D'aquesta manera, estarà preparat/da per afrontar els reptes del futur.

Aquests cursos d’anglès per a primària són impartits per professors especialitzats i amb àmplia experiència, que saben generar un clima d’aprenentatge motivador per alumnes d’aquesta edat.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El teu fill/a s'embarcarà en projectes i tasques sobre temes apassionants per nens de la seva edat. A través d'activitats com jocs, cançons o petites obres de teatre, aconseguim que pugui expressar-se en anglès amb claredat a la vegada que referma la seva pronunciació. Se sentirà protagonista del seu aprenentatge i se'n sortirà amb confiança en un entorn on es parla exclusivament anglès.

Les classes d’anglès per a nens de primària se centren en les competències lingüístiques que els estudiants treballen al col·legi i que els preparen per afrontar els desafiaments propis d’un entorn acadèmic i professional exigent

EL SEU DESENVOLUPAMENT INTEGRAL COM A PERSONA 

A més de l'aprenentatge de l'anglès, fomentarem en el nen/a altres aspectes essencials pel seu desenvolupament integral com a persona. Potenciarem les seves competències socials, personals i emocionals, i afavorirem habilitats com la creativitat, el lideratge i el pensament crític. Sens dubte, totes aquestes són eines d'aprenentatge que emprarà al llarg de la seva vida.

Resum del curs

Durada: Curs anual d'octubre a juny, dividit en tres trimestres. Descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

Edat: de 6 a 11 anys

El que aprendrà els teu fill/a en aquest curs

Amb els nostres cursos d’anglès de primària el teu fill podrà:

  • Assentar les bases per l'adquisició de competències lingüístiques en anglès.
  • Consolidar una correcta pronunciació.
  • Es divertirà implicant-se en el seu aprenentatge a través de projectes estimulants.
  • Desenvolupar la seva creativitat, lideratge i sentit crític.
  • Adquirir habilitats bàsiques que li serviran per sortir-se'n en el futur.
  • Guanyarà la confiança necessària per expressar-se en anglès amb fluïdesa en anglès en situacions que li resultin familiars.

Tot això, en un entorn d’aprenentatge segur i estimulant

Les seves opcions d’estudi

Els nostres cursos d'anglès de primària comprenen tres trimestres entre octubre i juny.

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat:

Barcelona

Bilbao

Madrid

Palma

Segovia

Valencia

Nivells de Primary

Respectem el ritme de cada nen i entenem l'aprenentatge com un procés individual, per això ens basarem en la seva evolució per situar-lo al nivell que li permeti desenvolupar de forma òptima tot el seu potencial.

LEVELS PRIMARY
©

British Council