British Council Madrid Young Learners
©

British Council

English Extra - Molt més que classes d’anglès

Quan matricules al teu fill al centre de Barcelona Amigó del British Council, a més d’assistir a les nostres classes amb les que millorarà el seu anglès, tota la família podreu gaudir d’una gran varietat de serveis i activitats complementaries.

A continuació trobaràs una descripció d’aquestes activitats. Durant l’any ens posarem en contacte amb tu per informar-te de les dates concretes. 

Activitats pels estudiants de primària i les seves famílies

Conta-contes a la biblioteca

Vine a les nostres sessions de conta-contes a la biblioteca, un cop a la setmana, i passa-t'ho bé escoltant un conte en anglès amb el teu fill.

Concurs de postals de nadal

Per començar-nos a preparar per les festes farem un taller de postals de nadal per dissenyar la felicitació del British Council. Tindrà lloc un dissabte al matí i s’informarà de la data per correu electrònic. La postal guanyadora apareixerà a la nostra felicitació de nadal.

Festival d’art

Durant el curs d’estiu, els estudiants podran fer volar la imaginació i fer un dibuix segons el tema proposat per incloure’l al calendari oficial de tots els centres British Council del món. 

Festivitats i Setmana Cultural

Durant el curs, els estudiants podran participar en diversos concursos segons l’estació de l’any, com per exemple, Halloween, Setmana Santa o el Dia Mundial del Llibre. També realitzarem jocs i activitats molt divertides durant la nostra Setmana Cultural.

Dia de classes obertes als pares

Aquest dia podràs entrar a classe amb el teu fill i viuràs el seu aprenentatge en primera persona. 

Activitats pels estudiants de secundària

Tallers per triar

Durant l’any, oferim una gran varietat de clubs i tallers gratuïts, com per exemple teatre, realització de curtmetratges i eines per fer presentacions orals. Els joves s’ho passaran bé i faran amics mentre aprenen noves habilitats.  

Reforç acadèmic i activitats pels exàmens de Cambridge

Tallers gratuïts de tècniques d’examen (KET/PET/FCE/CAE)

Organitzem sessions extra de Reading, Use of English, Speaking i Listening pels estudiants inscrits a l’examen del KET, PET, FCE o CAE perquè treguin la millor nota a cada part de la prova.

Els estudiants que vulguin presentar-se al KET o al PET, poden veure com seria un examen real apuntant-se a un mock o simulació d’examen, que tindrà lloc un dissabte al matí del mes de març, la data del qual s’informarà oportunament.

Pràctica oral per a l’examen

Si el teu fill es presenta a un examen de Cambridge, podrà practicar la part de l’Speaking amb examinadors que l’aconsellaran perquè vagi a l’examen amb més confiança.

Reforç acadèmic a la biblioteca

Pots reservar una sessió de reforç pel teu fill amb un professor que l’ajudi en àrees concretes com el Writing o tècniques d’examen. Trobaràs més informació a la biblioteca. 

Xerrades informatives per a pares i joves

Oferirem diverses xerrades al llarg del curs. T'animem a venir i participar-hi.

Com ajudar els fills amb l’anglès (per a pares)

Parlarem dels beneficis d’ajudar el teu fill a practicar anglès fora de l’aula. Aprendre junts serà divertit!

Estudiar al Regne Unit (per a pares i alumnes)

Si estàs pensant en enviar el teu fill a estudiar en una universitat o escola anglesa, t'informem sobre el procés d’inscripció i t'aconsellarem respecte les qüestions més rellevants.

Internet segur per a nens i joves (per a pares)

T'explicarem com orientar el teu fill perquè faci un ús responsable d’Internet i estigui segur en tot moment.

Informació sobre els exàmens de Cambridge (per a pares i alumnes)

Vols que el teu fill es presenti a un examen de Cambridge? T'informarem dels diferents exàmens per a joves, en què consisteixen i la seva utilitat de cara al futur.

Tècniques per explicar contes als vostres fills (per a pares i nens)

T'agradaria practicar l’anglès tot explicant contes al teu fill? Vine a passar-t'ho bé mentre t'ensenyem tècniques narratives per deixar bocabadada a tota la família.

Taller per millorar l’aprenentatge (per a alumnes)

Explicarem als estudiants com millorar l’anglès mitjançant la motivació i continuar aprenent de manera autònoma.

Introducció a les aplicacions del British Council i recursos on-line (per a pares i alumnes)

T'ensenyarem com fer servir les nostres aplicacions i la nostra web Learn English per millorar l’anglès en família fora de l’aula. 

Veure també