Volem agrair als següents editors i altres organitzacions que enguany han donat suport a les nostres conferències, tot aportant ponents experts, organitzant unes jornades formidables, on es podien trobar les últimes innovacions sobre ensenyament de la llengua anglesa i també per l’oportunitat de crear una fantàstica xarxa de treball. 

Ens agradaria agrair especialment a IELTS i APTIS el seu suport.

APTIS logo

APTIS

Aptis és un examen d’anglès innovador, ideal si tu o els teus estudiants necessiteu una acreditació reconeguda d’un nivell A2-B1-B2-C en 48 hores!

Més informació.

Logo Delta Publishing

Delta Publishing

L’editorial Delta ha estat guardonada per les seves publicacions en relació amb l’ensenyament de l’anglès. Nosaltres hem estat editant material original per ensenyar anglès durant més de 15 anys i estem decidits a oferir als professors un material ben dissenyat, innovador i, sobretot, molt pràctic.

Delta Publishing 

logotipo IELTS

IELTS

IELTS és l’examen d’anglès més reconegut arreu del món. Apunta’t a l’IELTS si tu o els teus estudiants voleu adquirir un perfil més internacional.

Més informació IELTS.

logo macmillan educatiion

Macmillan Education

Macmillian Education recolza l’objectiu europeu d’integrar les habilitats per a la vida (life skills) en l’educació. Com a reconeixement, hem sigut guardonats amb el Premi d’innovació en recursos pel professorat ELTon, el passat mes de juny del 2015.

Macmillan Education 

 

 

National Geographic Cengage Learning logo

National Geographic Cengage Learning

A National Geographic Learning creiem que l’anglès no és una assignatura aïllada, sinó que interactua amb el món que ens envolta. Tot fent servir els textos, vídeos i imatges de Nacional Geographic, produïm un reflex de la realitat d’aquest món, fet que actua com a trampolí per convertir els nostres estudiants en comunicadors del segle XXI.

National Geographic Cengage Learning

Editorial SM logotip

SM

SM és un projecte cultural i educatiu amb dues àrees d'actuació plenament integrades: la tasca editorial de les empreses SM, dedicades a l'elaboració de continguts i serveis educatius, publicacions religioses, i literatura infantil i juvenil, i la tasca social de la Fundació SM , que destina els beneficis del grup editorial a millorar la qualitat de l'educació ia fer arribar la docència i la cultura als sectors més desfavorits de la societat.