Una dona parlant sobre els exàmens
©

British Council

Et recomanem especialment tres llibres que t'ajudaran a preparar-te per a l’IELTS.

How to prepare for IELTS

How to prepare for IELTS és una publicació del British Council que conté consells, exercicis i exàmens de prova per als quatre components de l'examen: Comprensió auditiva, Comprensió lectora, Expressió escrita i Expressió oral. Cobreix tant l'IELTS Academic com l'IELTS General Training.

El llibre inclou un CD amb extractes de proves de comprensió auditiva i entrevistes de la prova d'expressió oral. És un llibre adequat per estudiar a casa o per fer-lo servir a la classe.

Compra'l ara

IELTS Official Practice Materials: Volume 1

IELTS Official Practice Materials: El volum 1 proporciona exàmens de prova de les modalitats Academic i General Training per a tots el mòduls: Comprensió auditiva, Comprensió lectora, Expressió escrita i Expressió oral, a més de respostes amb comentaris dels examinadors.

També inclou un manual i un CD per a la prova de comprensió auditiva, així com les respostes dels exàmens de prova.

Compra'l ara

IELTS Official Practice Materials Volume 2

IELTS Official Practice Materials Volume 2 inclou exàmens de prova de les modalitats Academic i General Training per a tots els mòduls: Comprensió auditiva, Comprensió lectora, Expressió escrita i Expressió oral, a més de respostes amb comentaris dels examinadors.

També inclou un DVD amb un examen de pràctica de comprensió auditiva, respostes dels exàmens de prova i videoclips de tres estudiants durant l'examen d'Expressió oral.

Compra'l ara