Estudiante de inglés con ordenador portátil al aire libre

MyClub són una sèrie d'activitats gratuïtes que trobaràs dins de MyClass perquè continuïs practicant el teu anglès i millorant el teu nivell. MyClub t'ajuda a practicar speaking amb altres estudiants i a desenvolupar més el teu vocabulari en una varietat de temàtiques.

Everyday English

Aquestes sessions t'ajudaran a millorar la teva fluïdesa i confiança en parlar mentre participes en discussions i debats sobre diversos temes. Les nostres classes es focalitzen en millorar la teva capacitat de conversa i amb Everyday English podràs progressar més ràpidament i marcar la diferència en parlar anglès.

Language Doctor

En aquestes sessions podràs aprofundir en diferents àrees del llenguatge: ús de modal verbs, ús de frases complexes i coneixement de collocations per a enriquir els recursos a l'hora d'expressar diferents situacions, i molts més temes perquè facis ús de l'anglès amb més confiança i claredat.

Special Events

Si vols conèixer alumnes del British Council d'altres països d'Europa i practicar l'anglès amb ells, podràs fer-ho en els Special Events, a més de xerrar sobre temes culturals i socials d'especial interès. Per exemple, en una de les últimes sessions, els nostres alumnes van conèixer l'extraordinària història de la cultura del vi a Geòrgia, i van poder compartir els seus propis coneixements dels seus respectius països. 

Hi ha una àmplia varietat d'esdeveniments en diferents dies i horaris perquè puguis participar i continuar progressant en el teu nivell d'anglès.