Coneix alguns dels nostres professionals

L’equip del British Council a Espanya és una gran família formada per més de 1.000 membres que s’ocupen d’ensenyar anglès, tramitar exàmens i treballar en el desenvolupament o la difusió de projectes culturals i educatius. 

 

 

Antonio Redondo-Coordinador de Cambridge English

L’any passat més de 45.000 persones es van examinar amb nosaltres d’IELTS, Cambridge i Aptis. Gràcies a l’ajuda, l’assessorament i la feina de companys com l’Antonio, aquests candidats certifiquen el seu nivell d’anglès i accedeixen a la feina, la universitat o la beca dels seus somnis.    

 

Carlos Zurita-Coordinador Digital

Carlos supervisa el contingut i bon funcionament d’aquesta web i de les estratègies de màrqueting digital que posem en marxa a Espanya. Forma part de l’equip de comunicació, des d’on compartim la nostra activitat amb persones com tu, alumnes, mitjans de comunicació i col·legues de la resta de països.

 

Carme Puig-Administradora de Centre d’Ensenyament

La promoció dels nostres centres és fonamental per connectar amb persones que volen millorar o certificar el seu anglès. Això és possible gràcies a la tasca de professionals com la Carme, que organitza esdeveniments, campanyes de publicitat o materials promocionals a Barcelona.

 

 

Ilze Barobs-Professora

L’ensenyament de l’anglès forma part del nostre ADN com a organització. Professors com l’Ilze a Segòvia en són la cara visible i impulsen a les nostres classes l’aprenentatge dels més de 30.000 alumnes que van confiar en nosaltres l’any passat.

 

Irma Alonso-Assistent d’Atenció al client/Biblioteca

No ens cansem de repetir-ho: pots millorar el teu anglès o preparar els teus exàmens més enllà de les nostres classes. Per localitzar i fer servir els materials que més s’adapten a les teves necessitats pots comptar amb l’assessorament de companys com la Irma a Bilbao

 

 

María Ponce-Coordinadora d’Informàtica

El seu és un dels noms que més sona a l’oficina quan tenim problemes amb els nostres ordinadors o dispositius mòbils. La Maria i els companys d’informàtica ofereixen el suport de sistemes informàtics a l’oficina i a les reunions amb clients i socis. També ajuden els professors a les aules i els candidats quan realitzen exàmens des del seu ordinador.

 

Michaela Bowyer-Gestora de Centre d’Ensenyament i Exàmens

La nostra relació amb treballadors, clients i col·laboradors genera un flux d’informació que hem de gestionar d’una manera professional i eficient. La Michaela, a Palma, és una de les nombroses companyes que ‘mai perd els papers’.

 

Sam Bradford-Director Adjunt d’Estudis

La bona gestió del personal, la seguretat i els detalls relacionats amb la salut i el benestar dels nostres clients i treballadors són essencials. Companys com en Sam, a Somosaguas, vetllen perquè els nostres centres funcionin com una petita gran empresa en què tot està sota control.  

 

 

Silvia Prado-Responsable de Comunicació i Màrqueting al British Council School

El British Council School imparteix una educació bilingüe i bicultural, que segueix The English National Curriculum, a gairebé 2.000 alumnes l’any. La Silvia és l’encarregada de promocionar, dins i fora de l’escola, els avantatges d’aquest sistema educatiu a través d’activitats amb pares, alumnes i col·laboradors.

 

Marta Giner-Assistent d’Atenció al client

Molts de vosaltres visiteu els nostres centres perquè us informem en persona sobre la nostra oferta de cursos i exàmens. Si ho feu a València, la Marta estarà encantada d’ajudar-vos a formar part del nostre grup de candidats o alumnes.

 

 

Maureen McAlinden-Gestora de Projectes

La Maureen col·labora amb autoritats educatives i institucions per dissenyar programes de formació per al professorat, a més d’organitzar les nostres conferències i seminaris. També dóna a conèixer l’educació britànica entre estudiants espanyols a través d’iniciatives com les Fires Educatives Britàniques. La Maureen comparteix despatx amb altres companys que promouen l’educació i l’art britànics a Espanya.

 

Veure també