Prepara't per a realitzar l'examen Aptis amb aquest curs i obtingues el teu certificat; ara pots fer el curs online!

EN QUÈ CONSISTEIX LA PREPARACIÓ D'APTIS?

El nostre curs de preparació de Aptis està especialment dissenyat per a conèixer aquest test en profunditat i puguis obtenir els millors resultats en totes les parts de la prova: gramàtica i vocabulari, expressió oral, expressió escrita, comprensió auditiva i comprensió lectora.

Els nostres professors, experts en aquesta prova, t'orientaran i et donaran les tècniques necessàries perquè maximitzis les teves opcions d'obtenir la puntuació que necessites.

Duració, dates i horari

  • Mòdul de 10 hores - 190€
Data d'inici Data de finalització Horari
Dilluns 6 de juliol Dijous 9 de juliol 10:35-13:05
Dilluns 20 de juliol Dijous 23 de juliol 10:35-13:05

Nivells

Els nivells recomanats per a realitzar el Curs d'Aptis són B1 i B2, ja que s'enfoca en la versió d'Aptis General, que certifica aquests nivells. També pots certificar el nivell C1 mitjançant l'Aptis Advanced.

Què aprendràs

Amb aquest curs podràs:

  • conèixer l'estructura de l'Aptis i totes les parts que ho componen
  • practicar cada part de la prova i saber gestionar el temps establint prioritats
  • entendre com funciona Aptis per a distingir els nivells del Marc Comú Europeu

QUÈ ÉS APTIS?

Aptis és un innovador test desenvolupat per experts del British Council en el camp de l'avaluació, i està dirigit a aquells que desitgin certificar els seus coneixements de llengua anglesa. L'examen ha estat dissenyat per a avaluar el teu nivell d'anglès d'una manera pràctica i precisa, amb resultats en un termini d'entre 48 i 72 hores. Podràs tenir disponible la fulla acreditativa a les nostres oficines o per correu postal entre els següents 7 i 10 dies després de conèixer el teu resultat.

Tant empreses com universitats i institucions públiques com la Comunitat de Madrid o la Generalitat de Catalunya el fan servir cada vegada més per avaluar la competència lingüística dels seus treballadors o alumnes en aquest idioma.