Cursos de Aptis
©

British Council

El certificat més innovador

El nostre curs de preparació de Aptis et permetrà obtenir el resultat que necessites per certificar els teus coneixements.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs de preparació de Aptis està especialment dissenyat per a preparar-te de manera eficaç perquè puguis obtenir els millors resultats en totes les parts de la prova: gramàtica i vocabulari, expressió oral, expressió escrita, comprensió auditiva i comprensió lectora.

Els nostres professors, experts en aquesta prova, t'orientaran i et donaran les tècniques necessàries perquè maximitzis les teves opcions d'obtenir la puntuació que necessites.

Prepara't a consciència per realitzar l'examen de Aptis amb aquest curs i amb la vostra certificat.

APTIS

Aptis és un innovador test desenvolupat per experts del British Council en el camp de l'avaluació, i està dirigit a aquells que desitgin certificar els seus coneixements de llengua anglesa. L'examen ha estat dissenyat per a avaluar el teu nivell d'anglès d'una manera pràctica i precisa, amb resultats en un termini d'entre 48 i 72 hores. Podràs tenir disponible la fulla acreditativa a les nostres oficines o per correu postal entre els següents 7 i 10 dies després de conèixer el teu resultat.

Tant empreses com universitats i institucions públiques com la Comunitat de Madrid o la Generalitat de Catalunya el fan servir cada vegada més per avaluar la competència lingüística dels seus treballadors o alumnes en aquest idioma.

Resum del curs

DURADA: 1-3 setmanes, segons localitat. Descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

NIVELL: B2 - C1

Què aprendràs en aquest curs

Amb aquest curs podràs:

  • arribar al nivell que necessites per a l'examen de l'Aptis.
  • millorar la teva habilitat i confiança parlant i escrivint en anglès, en una gran varietat de contextos.
  • desenvolupar tècniques d'examen essencials.

Les teves opcions d'estudi

Descobreix les opcions d'estudi, horaris i preus a la teva ciutat:

Palma