©

British Council

Tant si els vostres alumnes són adolescents com adults que s'estan preparant per als Exàmens Cambridge English: B2 First, B2 First for Schools i C1 Advanced, LearnEnglish Exams els proporciona exercicis motivadors per practicar. Hi ha dos nivells disponibles: Success in B2 First i Success in C1 Advanced. 

Amb aquest recurs en línia, els vostres alumnes poden:

 • Llegir un assessorament expert i consells sobre la millor manera d'afrontar cada habilitat i els diferents tipus de preguntes de l'examen.
 • Fer exercicis de pràctica i obtenir respostes instantànies amb explicacions per a les àrees de Comprensió auditiva, Comprensió lectora i Ús de la llengua. 
 • Analitzar respostes model per a les àrees d’Expressió oral i Expressió escrita.
 • Aplicar diferents estratègies d'examen en els exàmens de pràctica per ajudar-los a tenir millors resultats a cada examen.
 • Reflexionar sobre el seu aprenentatge i veure per què han fet bé o malament cada apartat.
 • Millorar la seva expressió escrita i les respostes orals i la seva confiança a l'hora de respondre aquestes preguntes.
 • Presentar fins a dues respostes d'expressió escrita i expressió oral en línia i rebre comentaris personalitzats per correu electrònic en un termini de tres dies de part d'un expert del British Council. 
 • Trobar enllaços a més materials en línia per ajudar-los a millorar el seu anglès.

Si ets professor, per ajudar els teus alumnes, LearnEnglish Exams t'ofereix un accés per ajudar-te a veure els progressos i resultats dels teus alumnes.

 • Accedeix a l'Àrea per a escoles a Success in B2 First i Success in C1 Advanced. 
 • Revisa els materials per a candidats de Success in B2 First i Success in C1 Advanced.
 • Comprova la llista dels teus alumnes que tenen accés a la pàgina web.
 • Verifica els resultats dels teus alumnes en els exercicis automatitzats de Comprensió lectora, Ús de la llengua i Comprensió auditiva, així com la data en què s'han realitzat.
 • Revisa els comentaris rebuts en els exercicis d'expressió escrita i oral enviats pels teus alumnes. A la nostra versió completa pots veure els comentaris personalitzats enviats als alumnes per un expert del British Council i la data en què es van realitzar.
 • Llegeix l'assessorament dels experts i consells pedagògics  per a cada àrea.

Descarrega't la nostra Guia LearnEnglish Exams per a professors (més avall) per a més informació.

Com accedeixen a LearnEnglish Exams els alumnes i professors?

Com a membres d'Addvantage, tots els vostres candidats inscrits als exàmens B2 First (FCE), B2 First for Schools (FCEfS) i C1 Advanced (CAE) poden accedir a LearnEnglish Exams. Consulteu el formulari d'inscripció de grups per a més informació sobre el procés d'inscripció. Els alumnes i els professors rebran un nom d'usuari i una contrasenya per correu electrònic uns dies després de fer la inscripció a l'examen. Aquestes credencials us donaran accés immediat a la pàgina web LearnEnglish Exams. L'accés és exclusiu per als candidats que s'inscriuen amb el British Council i escoles i institucions que són membres d'Addvantage.

Començar és molt fàcil!

Aneu a learn-english-exams.britishcouncil.org i introduïu el nom d'usuari i la contrasenya. Mireu el vídeo per obtenir més informació sobre LearnEnglish Exams.

Com funciona LearnEnglish Exams?

Es pot accedir a LearnEnglish Exams des d'un portàtil o un ordinador de sobretaula. Recomanem fer servir una connexió a internet estable i d'alta velocitat (preferentment de banda ampla) i els navegadors Chrome, Mozilla, Safari o Edge. Per a una millor experiència, suggerim que els alumnes facin servir uns auriculars amb micròfon per als exercicis de comprensió auditiva i expressió oral. 

Els vostres alumnes poden:

•Fer servir LearnEnglish Exams per fer pràctiques addicionals abans de l'examen mentre fan un curs de preparació o per fer un repàs de l'examen d'última hora.

Fer tots els exercicis o triar les parts de l'examen en què es vulguin centrar.

Agafar-se tot el temps que necessitin i repetir els exercicis tantes vegades com vulguin; no hi ha límit de temps ni restriccions.

Estudiar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Hi tindran accés 24 hores al dia, els set dies de la setmana, durant el període d'examen.

Què diuen els alumnes i professors sobre LearnEnglish Exams?

"Cada part està ben explicada, amb tècniques per millorar les teves habilitats." Alumne de B2 First, Grècia

"El fet que ofereixi ajuda als estudiants abans de l'examen, explicant detalladament cada pas i part de l'examen." Professor de B2 First, Espanya

"És molt similar a l'examen real, i pots redactar i veure les correccions del que has escrit." Alumne de C1 Advanced, Espanya

"Va anar molt bé per veure què sabia i què no sabia, i em va resultar molt útil." Alumne de C1 Advanced, Portugal

"El que m'agrada és que és molt fàcil accedir-hi." Alumne de C1 Advanced, Polònia

Enllaços externs