L’any 2020 complim 80 anys a Espanya i volem celebrar-ho amb tu. Per aquest motiu oferim un programa especial de beques, formació i premis en senyal d’agraïment pel suport que la societat espanyola ha brindat a la nostra feina en l’educació i la cultura durant aquestes vuit dècades.

Els nostres ajuts posen el focus en la joventut, la igualtat de gènere, les societats inclusives i la sostenibilitat mediambiental. Hem creat programes per a joves periodistes, estudiants d’anglès, aturats, DJs emergents, alumnes excel·lents, dissenyadors de moda sostenible i universitaris que volen estudiar en anglès.

Consulta el contingut, els terminis i els requisits de les nostres convocatòries i tria la que s’adapti a tu, o bé comparteix-les amb els teus familiars i amics. 

Beques British Council Aptis per a persones aturades

El British Council afavoreix la inclusivitat social a través de 80 ajuts destinats a majors d’edat en situació d’atur. L’objectiu de la convocatòria és contribuir a la millora de l’ocupabilitat dels seus beneficiaris, que podran acreditar el seu nivell d’anglès de manera gratuïta amb la prova British Council Aptis. La certificació British Council Aptis està reconeguda oficialment per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), l’Associació de centres de llengües en l’ensenyament superior (ACLES), la majoria de comunitats autònomes i universitats d’Espanya, així com per empreses públiques i privades (fins al 31 de març). Per a més informació sobre beques Aptis per a aturats consulta aquí.

British Council School Excellence and Talent Awards

L’única escola del British Council del món, la British Council School, atorga vuit premis a vuit joves nascuts el 2007 o 2008 capaços de demostrar la seva excel·lència acadèmica i talent en diferents disciplines (arts escèniques i plàstiques, música, esports, etc.). Els guanyadors dels premis podran estudiar al British Council School a partir del curs que ve, amb un descompte del 80% en la matrícula i les mensualitats, fins a la finalització dels seus estudis de Secundària (fins al 28 de febrer). Per a més informació sobre els premis British Council School Excellence and Talent Awards consulta aquí.

Cursos d’anglès per a nens i joves

El British Council també ofereix 5 cursos perquè nens i joves d’entre 9 i 14 anys millorin el seu anglès en un dels seus cursos i campaments d'estiu (4 setmanes de durada) o durant un curs acadèmic complet en els seus centres de Barcelona, Bilbao, Comunitat de Madrid i València. Els participants han de preparar un projecte sobre sostenibilitat mediambiental i els guanyadors s’anunciaran en els Family Festivals que el British Council celebra en aquestes ciutats durant els mesos d’abril i maig (convocatòria disponible pròximament). 

Premi IELTS Espanya

Per afavorir el coneixement de la llengua anglesa i la mobilitat acadèmica, el British Council atorga un ajut de 10.000 euros a les persones que hagin certificat el seu nivell d’anglès amb l’examen IELTS i que tinguin previst estudiar el curs que ve un grau o postgrau en anglès, a Espanya o a l'estranger. El guanyador pot fer servir el premi tant per cobrir la matrícula universitària com per costejar les seves despeses d’allotjament (fins a l’11 de maig). Per a més informació sobre el premi IELTS Espanya consulta aquí.

Volem que el 2020 sigui tan especial per a vosaltres com per a nosaltres. Molta sort!