Gràcies per compartir amb nosaltres aquest punt de trobada 

Potser és la primera vegada que ens visites, o és possible que ja ens coneguis. En qualsevol cas ens hem trobat en aquest punt i, per tant, no voldria perdre l’oportunitat de mostrar-te la tasca del British Council en els camps de l’educació i de la cultura, a través dels quals generem oportunitats internacionals per a la vida diària de milers de persones.

Vivim en un món vertiginós, en què la transformació està l’ordre del dia. Podem afirmar que, més que d’una època de canvis, parlem d’un canvi d’època en què els ciutadans expressen la seva necessitat d’avançar a les urnes. Aquest rerefons global requereix diàleg, compromís i entesa entre les persones de tot el món. En aquest context, el diàleg amb la comunitat educativa i els ponts culturals cobren una gran rellevància.

El desenvolupament d’un espai per a les relacions culturals entre el Regne Unit i altres països ha estat la missió del British Council des de la seva creació, fa ja més de vuitanta anys. Avui dia creiem que aquesta feina és més necessària que mai.

Anima’t i comparteix aquesta apassionant experiència amb nosaltres.

Mark Howard