D’acord amb l’anunci del Govern de l’ampliació de ‘’l'estat d’alarma’’, que es prolongarà fins al diumenge, 26 d’abril (de manera inicial), la nostra activitat docent i de certificació, a més de la nostra labor cultural, es veu afectada de la següent manera:

CLASSES D’ANGLÈS / TEACHING CENTRES

Totes els nostres centres a Espanya romanen tancats en aquests moments. Seguint les indicacions de les autoritats competents, i com a alternativa a la formació presencial, ja estem oferint les nostres classes en modalitat online per a adults, estudiants de Primària i Secundària. 

En el cas de les famílies d’alumnes d’Early Years, hem habilitat una secció específica dins del nostre portal d’estudiants, on els oferirem nous materials didàctics setmanalment, així com tallers virtuals de contacontes i sessions de suport per a guiar l’aprenentatge dels seus fills.

Si ets alumne, mare i pare d’un alumne, si us plau, revisa amb regularitat el teu correu electrònic, ja que, a través d’aquesta via, et proporcionarem tots els detalls d’accés a les nostres classes o recursos d’aprenentatge online.

EXÀMENS

Totes les nostres sessions d’exàmens s’han suspès a Espanya fins al 15 d’abril, revisable a finals de març. Si ets un candidat o una institució que ha matriculat candidats per als nostres exàmens, ens mantindrem en contacte amb tu regularment a través del nostre butlletí, la nova edició del qual enviarem en breu.

Si estàs interessat a examinar-te d’Aptis, Cambridge, IELTS o qualsevol altre examen amb el British Council, visita la secció d’Exàmens d’aquesta web per a estar al corrent de les noves convocatòries, una vegada que l’estat d’alarma finalitzi. 

LABOR CULTURAL

El British Council a Espanya ha ajornat les seves activitats culturals -de caràcter presencial- programades per al període actual i coincidents amb la situació ‘’d’Estat d’Alarma’’. Estem desenvolupant diferents formats online per a continuar la nostra programació cultural, sobre la qual us mantindrem informats en el nostre butlletí d’Art. Podeu inscriure-us gratuïtament aquí.

BRITISH COUNCIL SCHOOL

El British Council School (Somosaguas i El Viso) romana tancat en aquests moments. Com a alternativa, el Col·legi ja ha posat en marxa un programa d’aprenentatge a distància que inclou tant classes online com un pla setmanal de tasques i activitats. Si teniu qualsevol dubte, les vostres peticions seran ateses en aquesta web

APRÈN ANGLÈS DES DE CASA – RECURSOS GRATUÏTS

A través de la iniciativa #AprendoconBritishenCasa, des del British Council posem a la disposició del públic (estudiants, pares d’estudiants, professors, candidats que desitgin preparar-se exàmens, etc.) una àmplia varietat de recursos gratuïts per a continuar aprenent des de casa. De manera regular, actualitzarem la pàgina amb contingut nou. Si ho preferiu, podeu subscriure-us al nostre butlletí setmanal  per a rebre informació amb nous recursos. 

CONSULTES ALUMNES, CANDIDATS, USUARIS I CIUTADANS

El nostre departament d’atenció al client continua funcionant a través del correu hello@britishcouncil.es.

CONSULTES PERIODISTES

El nostre departament de premsa atendrà totes les peticions de Mitjans de comunicació a través del correu prensa@britishcouncil.es.

---

El British Council a Espanya, en aquest context d’emergència sanitària i amb l’objectiu de preservar la salut dels seus treballadors i dels ciutadans d’aquest país, continuarà col·laborant amb les autoritats estatals i locals per a implantar quantes mesures i recomanacions posin en marxa en pro de l’erradicació de la propagació del coronavirus Covid-19.

Agraïm la vostra col·laboració. La vostra salut és la nostra prioritat.
Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat.

British Council