A conseqüència de la crisi sanitària provocada pel Covid-19, els nostres centres d’ensenyament romandran tancats al públic aquest estiu. No obstant això, hem reprès la nostra activitat presencial d’exàmens i continuem impartint classes d’anglès i oferint plans culturals a través de la modalitat online. A continuació detallem quina és la nostra oferta educativa i cultural a Espanya:

EXÀMENS

Ja hem reprès la activitat d’exàmens als nostres centres de Barcelona, Bilbao, Madrid i València, així com a altres ubicacions com Andalusia. Properament obrirem els serveis d’exàmens al centre de Palma de Mallorca.

Consulteu el nostre web per saber on i quan podeu realitzar el vostre examen Aptis, Cambridge, IELTS o examen professional o universitari. Trobareu més informació sobre les nostres mesures de seguretat i salut vigents a totes les nostres sessions d'examen aquí.

CLASSES D’ANGLÈS / TEACHING CENTRES

Tots els nostres centres a Espanya romanen tancats al públic en aquests moments. Seguint les indicacions de les autoritats competents, i com a alternativa a la formació presencial, oferirem fins a setembre les nostres classes en modalitat online per a estudiants d’Infantil, Primària, Secundària i adults. 

Si ets alumne, mare i pare d’un alumne, si us plau, revisa amb regularitat el teu correu electrònic, ja que, a través d’aquesta via, et proporcionarem tots els detalls d’accés a les nostres classes o recursos d’aprenentatge online.

ESTUDIA AL REGNE UNIT

Visita la nostra secció Estudiar al Regne Unit per a veure un llistat de les preguntes més freqüents, formulades pels alumnes que es troben actualment estudiant en el país, o que planegen fer-ho durant el curs 2020/21. S’inclouen enllaços directes a les fonts oficials d’informació. 

LABOR CULTURAL

Hem ajornat les nostres activitats de caràcter presencial, però estem desenvolupant diversos formats online per a continuar la nostra programació cultural. Et mantindrem informat sobre totes elles en el nostre butlletí d’Art. Pots inscriure’t gratuïtament aquí.

BRITISH COUNCIL SCHOOL

El British Council School (Somosaguas i El Viso) romana tancat fins a la volta al col·legi al setembre. Després d’aquests mesos impartint classes amb l’Escola Virtual, tornarem a obrir les nostres portes, amb més il·lusió que mai, per al nou curs escolar. Si tens qualsevol dubte, les teves peticions seran ateses en aquesta pàgina de contacte

APRÈN ANGLÈS DES DE CASA – RECURSOS GRATUÏTS

A través de la iniciativa #AprendoconBritishenCasa, des del British Council posem a la disposició del públic (estudiants, pares d’estudiants, professors, candidats que desitgin preparar-se exàmens, etc.) una àmplia varietat de recursos gratuïts per a continuar aprenent des de casa. De manera regular, actualitzarem la pàgina amb contingut nou. Si ho preferiu, podeu subscriure-us al nostre butlletí setmanal  per a rebre informació amb nous recursos. 

A més, col·laborem amb ‘Aprenem a casa’ la iniciativa de RTVE i el Ministeri d’Educació i FP, a través de la cessió de materials educatius per a estudiants de Primària i Secundària. Gaudeix de les nostres apps, jocs educatius i vídeos en les plataformes digitals de rtve.es: la web de EduClan i el canal de YouTube de Clan TV

CONSULTES ALUMNES, CANDIDATS, USUARIS I CIUTADANS

El nostre departament d’atenció al client continua funcionant a través del correu hello@britishcouncil.es i del telèfon 91 121 80 00.

CONSULTES PERIODISTES

El nostre departament de premsa atendrà totes les peticions de Mitjans de comunicació a través del correu prensa@britishcouncil.es.

---

Amb l’objectiu de preservar la salut dels seus treballadors i dels ciutadans d’aquest país, el British Council continuarà col·laborant amb les autoritats estatals i locals per a implantar quantes mesures i recomanacions posin en marxa en pro de l’erradicació del Covid-19. 

Agraïm la vostra col·laboració. La vostra salut és la nostra prioritat.
Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat.

British Council