Després de reprendre la nostra activitat presencial d’Exàmens de manera progressiva en els últims mesos, els nostres centres d’ensenyament obriran les seves portes al públic al setembre, per a iniciar el començament de les classes del curs 2020-2021. En matèria cultural, continuarem prioritzant l’organització d’esdeveniments online. 

A continuació, detallem les novetats de la nostra oferta educativa i cultural a Espanya:

EXÀMENS

Ja hem reprès la activitat d’exàmens als nostres centres de Barcelona, Bilbao, Madrid i València, així  com a la resta de localitzacions d'Espanya en les que oferim exàmens.

Consulteu el nostre web per saber on i quan podeu realitzar el vostre examen Aptis, Cambridge, IELTS o examen professional o universitari. Trobareu més informació sobre les nostres mesures de seguretat i salut vigents a totes les nostres sessions d'examen aquí.

CLASSES D’ANGLÈS / TEACHING CENTRES

Els nostres centres d’ensenyament d’anglès obriran les seves portes al públic entre el 7 i el 14 de setembre, perquè els nostres estudiants puguin realitzar els tràmits de matriculació i iniciar les seves classes presencials, a partir del dimecres 30 de setembre

Comptem amb estrictes mesures per a la gestió de la nostra activitat de matriculació i d’ensenyament i, si fos necessari, realitzaríem la transició entre el model de classes presencials i online, de manera ràpida. 

Els nostres cursos per a adults inclouen classes presencials i online, per a aquells estudiants que demanden una oferta flexible. A més, els estudiants de Primària i Secundària podran completar l’aprenentatge iniciat en classe amb English Extra Online, el nostre programa d’activitats complementàries en línia.

BRITISH COUNCIL SCHOOL

El British Council School (Somosaguas i El Viso) obrirà les seves portes al setembre per a iniciar les classes en els diferents cicles educatius, conforme al calendari, modalitat d’ensenyament i mesures de seguretat dictades per les autoritats educatives i sanitàries competents. Si tens qualsevol dubte, les teves peticions seran ateses en aquesta pàgina de contacte

LABOR CULTURAL

Hem adaptat la nostra activitat cultural a les actuals circumstàncies sanitàries i, durant el nou curs acadèmic, continuarem prioritzant la programació d’activitats online. Et mantindrem informat sobre totes elles en el nostre butlletí d’Art. Pots inscriure’t gratuïtament aquí.

ESTUDIA AL REGNE UNIT

Visita la nostra secció Estudiar al Regne Unit per a informar-te de totes les novetats que han de tenir en compte els estudiants espanyols, en el context de la crisi sanitària del Covid-19 i de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. 

APRÈN ANGLÈS DES DE CASA – RECURSOS GRATUÏTS

A través de la iniciativa #AprendoconBritishenCasa, des del British Council posem a la disposició del públic (estudiants, pares d’estudiants, professors, candidats que desitgin preparar-se exàmens, etc.) una àmplia varietat de recursos gratuïts per a continuar aprenent des de casa. De manera regular, actualitzarem la pàgina amb contingut nou. Si ho preferiu, podeu subscriure-us al nostre butlletí setmanal  per a rebre informació amb nous recursos. 

CONSULTES ALUMNES, CANDIDATS, USUARIS I CIUTADANS

El nostre departament d’atenció al client continua funcionant a través del correu hello@britishcouncil.es i del telèfon 91 121 80 00.

CONSULTES PERIODISTES

El nostre departament de premsa atendrà totes les peticions de Mitjans de comunicació a través del correu prensa@britishcouncil.es.

---

Amb l’objectiu de preservar la salut dels seus treballadors i dels ciutadans d’aquest país, el British Council continuarà col·laborant amb les autoritats estatals i locals per a implantar quantes mesures i recomanacions posin en marxa en pro de l’erradicació del Covid-19. 

Agraïm la vostra col·laboració. La vostra salut és la nostra prioritat.
Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat.

British Council