Cursos d'anglès online en directe per a nens i joves de 6 a 17 anys

El British Concil és l'organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives

La nostra qualitat de sempre, ara online 

La nostra prioritat sempre ha estat la salut i la seguretat dels nostres alumnes i les seves famílies. Per això, aquest estiu el nostre programa d'estiu es trasllada a un entorn virtual. 

Els nostres cursos d'estiu online de dilluns a divendres són la combinació perfecta de classes virtuals amb el professor, projectes amb objectius d'aprenentatge clars, i activitats individuals que els permetin integrar el llenguatge après en el curs. D'aquesta manera aconseguirem que progressin en el seu anglès alhora que es diverteixen.

Experts en cursos virtuals

El British Council compta amb una llarga experiència internacional en cursos d'anglès virtuals. Aquesta experiència ens permet comptar amb sistemes específics i metodologies desenvolupades per a un entorn virtual de provada eficàcia al llarg d'anys.

Màxima flexibilitat

Volem que el teu fill aprofiti el seu estiu al màxim per a millorar el seu anglès, per això, els nostres cursos Summer Online estan dissenyats perquè puguin tenir la màxima flexibilitat possible. Podran fer fins a quatre setmanes diferents al juliol, agost o setembre, i en diferents dates perquè pugueu adaptar-ho millor al vostre estiu.  

Primària: 6 a 11 anys. Confiança i creativitat.

  • CLASSES ONLINE EN DIRECTE AMB PROFESSOR: Els alumnes  seguiran el nostre famós programa Primary Plus, i cada setmana se centraran en un mòdul basat sobre un tema de la vida real amb una sèrie de projectes a realitzar.
  • ACTIVITATS GUIADES, a través de la plataforma learning hub, els alumnes realitzaran activitats com a endevinalles, proves o cançons que els serviran per a preparar les sessions online amb el seu professor. A més, podran enviar els seus projectes al professor perquè els avaluï. 
  • DIVERTITS WEBINARS CADA DIA: a part de les seves classes diàries amb el professor i els projectes a Learning Hub, els alumnes podran assistir a un webinar de 30’ cada dia amb un dels nostres experts professors. Aquestes sessions inclouran manualitats, contes per als petits, esport i ioga, cuina experiments de ciència o programació... tot en anglès, per descomptat.

L'art de combinar aquests elements és el que ens diferencia, ens fa únics i crea una dinàmica positiva en el grup que accelera l'aprenentatge de tots els alumnes i permet el seu desenvolupament integral.

Secundària: 12 a 17 anys. Preparats per a un entorn global.

Els cursos Summer Online per a joves de Secundària i Batxillerat estan estructurats de la següent manera: 

  • CLASSES ONLINE EN DIRECTE AMB PROFESSOR basades en Secondary Plus, un programa exclusiu del British Council que prepara als nostres alumnes per a desembolicar-se amb confiança en anglès en entorns internacionals. Aquí desenvoluparan un projecte escrit, presentació o debat. Aquests projectes els ajudaran a expressar-se en anglès i a desenvolupar la seva capacitat comunicativa, de treball en grup i les seves competències digitals, totes elles habilitats clau per al segle XXI.
  • CREATE: classes dinàmiques amb el professor en les quals els alumnes treballen en grup en un projecte rellevant per a ells: un vídeo com si fos YouTuber amb consells, o una xerrada en directe sobre algun tema relacionat amb ells mateixos. D'aquesta manera aconseguim fomentar la seva confiança, la col·laboració entre ells i la seva creativitat.
  • CONNECTING CULTURES, on els alumnes tenen l'oportunitat de contactar i col·laborar amb alumnes del British Council d'altres països, fent tasques en les quals intercanvien aspectes culturals similars i també diferents. Una activitat que dota d'una dimensió internacional al programa educatiu.

Preparació d'exàmens de Cambridge: 11 a 17 anys.

Aquests prepararan al teu fill a obtenir el millor resultat en els exàmens Preliminary for Schools (B1), First for Schools (B2), Advanced (C1) o Proficiency (C2) de Cambridge. A través d'exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l'estudi de tècniques per a superar cadascuna de les proves, els nostres experts en aquests exàmens, s'asseguraran que el teu fill arribi al dia de l'examen amb la millor preparació possible.

SIMULACRES D'EXAMEN I CONSELLS D'EXPERTS: durant aquest curs, podrà fer un simulacre complet amb feedback detallat sobre cada àrea de l'examen, així com assistir a una masterclass  impartida per un expert en els exàmens de Cambridge, en la qual li donarem totes les claus per a maximitzar les seves opcions d'obtenir el millor resultat en l'examen real.

PRÀCTIQUES ONLINE EN MATRICULAR-TE AMB NOSALTRES: a més, si fa la matrícula de l'examen amb nosaltres, tindrà accés a una plataforma digital per a practicar les diferents parts de l'examen.

Dates i horari

Els cursos tenen lloc al juliol, agost i setembre, amb la possibilitat de triar com es descriu a continuació:

  • SUMMER ONLINE – PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA: Els nostres cursos Summer Online per a Primària i Secundària poden realitzar-se per setmanes. El curs sencer són quatre mòduls d'una setmana cadascun. Per a donar una major flexibilitat, es poden fer setmanes individuals: una, dues o tres setmanes; o dues setmanes al juliol i dues setmanes a l'agost, si vol realitzar el curs complet però tenen vacances. Hi ha dos horaris a triar: 09:45-11:55 o 12:15-14:25. Preu: 195€ cada setmana
  • PREPARACIÓ D'EXÀMENS: Els nostres cursos Summer Online de preparació d'exàmens són de 30 hores en dues setmanes o 60 hores en quatre setmanes en el següent horari: 10:00-13:30 (16:00-19:30 del 7-18 de setembre. Amb dos descansos de 15 minuts). Preu: 475€ el curs de dues setmanes i 30 hores, 895€ el curso de quatre setmanes i 60 hores.

It's all about the future