©

British Council

Pràctiques d'última hora i revisió d'exercicis pels exàmens Cambridge English: First, First for Schools i Advanced amb el Road to Success del British Council.

Tots els estudiants que es matriculin a un curs de Cambridge English: First o Advanced a un dels nostres centres British Council a Espanya, i tots els estudiants que s'inscriguin a un d'aquests exàmens amb el British Council podran accedir al Road to Success.

Qué trobaràs al Road to Success?

Hi ha cinc seccions al Road to Success in First i Advanced: Listening, Reading, Use of English, Writing i Speaking. Pots completar tots els exercicis o triar la part(s) de l'examen a la que et vols centrar. Pots verificar les teves respostes després de cada exercici. No hi ha límit de temps per completar-lo, pel que pots invertir el temps que necessitis i repetir els exercicis tantes vegades com vulguis.

Amb aquest recurs en línia podràs:

  • Obtenir consells sobre les preguntes de Reading, Listening, Use of English, Writing i Speaking.
  • Obtenir suggeriments i estratègies per ajudar-te a respondre a diferents tipus de preguntes.
  • Completar exercicis de pràctica per a una varietat de tasques en l'examen i aplicar diferents estratègies d'examen.
  • Reflexionar sobre el teu aprenentatge i endendre per què alguna cosa està bé o malament, i que vegis com fer-ho millor la propera vegada.
  • Obtenir consells per millorar les teves habilitats en anglès.
  • Enviar en línia fins a dues gravacions per a les preguntes de les parts de l'Speaking.
  • Rebre els comentaris personalitzats de les seves respostes per a l'Speaking per part d'un tutor del British Council en només uns dies, o fins i tot menys!

Cóm em registro al Road to Success?

No has de fer cap gestió addicional per a registrar-te. Uns dies després que la teva o la teva escola t'hagin registrat per a l'examen del First, First for Schools o Advanced, rebràs un correu electrònic amb les instruccions i la contrasenya per al lloc web "British Council Learn English Exams Candidate Support". Això et donarà accés immediat al Road to Success, ple de pràctiques d'última hora i revisió d'exercicis.

Que pensen els estudiants del Road to Success?

"It is a great way to improve English skills" Poland

"This service helped me a lot and gave me useful information about the exam" Greece

"I had the opportunity to know the whole exam structure in an easy way" Spain

"Is was very useful and easy to underatand" Italy

"I found it very useful to be evaluated regarding my speaking skills" Spain