Un certificat d'examen
©

British Council

Resultats

Els resultats estan disponibles entre quatre i sis setmanes des de la data de l’examen per als exàmens en paper i al cap de dues setmanes per als exàmens realitzats per ordinador. Tots els resultats restants es comunicaran en el termini de les dues setmanes posteriors..

CANDIDATS INDIVIDUALS 

Ara els candidats tenen accés directe als seus resultats a través del servei de resultats en línia del Cambridge Assessment English. L’horari personal de cada candidat inclou les seves dades d’accés i tots els candidats rebran també un correu electrònic en el qual se’ls notificarà l’inici de la comunicació dels resultats. Els candidats han de conservar els seus horaris fins que rebin els resultats.

CENTRES DE PREPARACIÓ D’ANGLÈS

Tots els Centres de Preparació que matriculen candidats per als exàmens del Cambridge English Language Assessment podran accedir als resultats i a l’Informe de resultats dels seus estudiants a través del lloc web Cambridge Assessment English per a Centres de Preparació. Un cop feta la matrícula, rebràs un correu electrònic amb les dades d’inici de sessió. Els candidats matriculats a través d’un centre poden inscriure’s en el servei de resultats en línia.

Certificats

Si has aprovat l’examen, el teu certificat s’enviarà al teu centre d’exàmens del British Council aproximadament dos mesos després que te’n notifiquem els resultats.

Si t’has matriculat a través de la teva escola o d’un centre de preparació, se t’enviarà el certificat directament a l’escola o bé un representant s’encarregarà de recollir-lo.

Si t’has matriculat com a candidat individual, el teu certificat serà lliurat al teu centre d’exàmens del British Council, quí te l'enviarà per correu postal a l'adreça facilitada durant la inscripció a l'examen.

Young Learners

Rebràs un certificat del Cambridge English Language Assessment que mostri el teu rendiment en cada part de la prova: Comprensió auditiva, Comprensió lectora, Expressió escrita y Expressió oral.

Per a cada part de la prova, es poden obtenir un o més escuts de Cambridge (fins a un màxim de cinc), per la qual cosa podries aconseguir un total de 15 escuts per al global de la prova.

Els resultats del Young Learner s’envien aproximadament vuit setmanes després de la data de l’examen. Tots els nens que finalitzin l’examen rebran un certificat que se centra en allò que han assolit (i no en allò que no han estat capaços d’aconseguir). És un reconeixement al mèrit d’haver realitzat l’examen.

Servei de Verificació de Resultats

El Servei de Verificació de Resultats ajuda organitzacions, individus i agències a validar els resultats d’exàmens Cambridge English realitzats només des del 2005.

El servei és gratuït i està disponible en línia.

Qualsevol persona el pot fer servir, un cop el titular del certificat els hagi donat permís per verificar un resultat.

Certificació Ampliada

El març de 2011, Cambridge English va presentar l’Extended Certification amb l’objectiu d’atorgar als candidats un crèdit addicional per les habilitats lingüístiques que demostrin en un examen Cambridge English. També pretén ajudar les universitats, els empresaris i d’altres organitzacions a fer-se una imatge més clara de com es corresponen els resultats dels candidats amb el Marc Comú Europeu de Referència (MCER).

Consultes sobre els resultats

Si no estàs conten amb el resultat del teu examen, Cambridge English compta amb un Procediment de consulta exhaustiu sobre els resultats (consulta el formulari que s’adjunta a sota) per assegurar que es comprovin tots els components i, si així se sol·licita, tornar a puntuar l’examen. Si desitges realitzar una consulta sobre el teu resultat, cal que la presentis a través del centre d’exàmens del British Council en nom teu.

El Procediment de consulta sobre els resultats consta de dues fases:

FASE EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCÉS DE CONSULTA? QUANT TEMPS DURA? QUANT COSTA?
Fase 1 Una nova verificació administrativa Aproximadament 4 setmanes 38€
Fase 2 Una nova puntuació de tots els exàmens en paper* Aproximadament  5 setmanes**

PET/PETfs/BEC Prel: 108€

FCE/FCEfs/CAE/CPE/BECVan/BECHig: 140€

*Tingues en compte que aquest procés no s’aplica a la part d’Expressió oral de cap examen.

**Per sol·licitar una consulta de Fase 2, el candidat ha d’haver rebut els resultats i haver completat la Fase 1 del Procediment de consulta sobre els resultats.