Subscriu-te als nostres butlletins a continuació i rebràs informació actualitzada del British Council dissenyada per a professors d'anglès i per als candidats als diferents exàmens.

BUTLLETÍ ANGLÈS PER A ADULTS

Gaudeix de la nostra selecció exclusiva de materials per aprendre anglès subscrivint-te al nostre butlletí.

BUTLLETÍ ANGLÈS PER A PARES 

Vols despertar l’interès del teu fill per l’anglès? No et perdis els nostres recursos, consells i activitats per aprendre divertint-vos.

Butlletí Exams

Estàs estudiant per a un examen? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs les últimes notícies i consells.

BUTLLETÍ ART

Descobreix bandes britàniques emergents, plans culturals, estrenes, entrevistes i continguts extra.

BUTLLETÍ ESTUDIAR AL REGNE UNIT

Vols estudiar un grau, màster o curs d’anglès al Regne Unit? Estigues al dia de les notícies i de tot allò que fa referència a beques, fires i sessions informatives.

Butlletí Teach English

¿Vols conèixer les últimes novetats del món de l'ensenyament? Subscriu-te al nostre butlletí mensual Teach English i rebràs les últimes notícies, pràctics i recursos didàctics.

Els camps marcats (*) són obligatoris.

Informació sobre protecció de dades 

British Council tractarà les teves dades per enviar-te periòdicament els nostres butlletins electrònics amb informació sobre els nostres cursos, activitats i esdeveniments.

El teu consentiment específic i inequívoc per subscripció voluntària ens autoritza a dur a terme aquest tractament. Conservarem les teves dades mentre no manifestis el teu desig d'oposar-t’hi o de donar-te de baixa dels butlletins.

Les teves dades seran cedides al nostre prestador de serveis de comunicacions electròniques.

Podràs exercir els teus drets d'accés enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça data.protection@britishcouncil.es, verificant la teva identitat. També pots sol·licitar la tutela de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.