Subscriu-te als nostres butlletins a continuació i rebràs informació actualitzada del British Council dissenyada per a professors d'anglès i per als candidats als diferents exàmens.

Butlletí Teach English

¿Vols conèixer les últimes novetats del món de l'ensenyament? Subscriu-te al nostre butlletí mensual Teach English i rebràs les últimes notícies, pràctics recursos didàctics, idees pedagògiques creatives i oportunitats de connexió en xarxa amb altres professors.

Butlletí Exams

Estàs estudiant per a un examen? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs les últimes notícies i esdeveniments, consells, suggeriments i orientacions pràctiques per preparar-te els exàmens amb nosaltres.

All fields marked with an asterisk (*) are mandatory.

Informació sobre protecció de dades 

British Council tractarà les teves dades per enviar-te periòdicament els nostres butlletins electrònics amb informació sobre els nostres cursos, activitats i esdeveniments.

El teu consentiment específic i inequívoc per subscripció voluntària ens autoritza a dur a terme aquest tractament. Conservarem les teves dades mentre no manifestis el teu desig d'oposar-t’hi o de donar-te de baixa dels butlletins.

Les teves dades seran cedides al nostre prestador de serveis de comunicacions electròniques.

Podràs exercir els teus drets d'accés enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça data.protection@britishcouncil.es, verificant la teva identitat. També pots sol·licitar la tutela de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.