Subscriu-te als nostres butlletins a continuació i rebràs informació actualitzada del British Council dissenyada per a professors d'anglès i per als candidats als diferents exàmens.

BUTLLETÍ ANGLÈS PER A ADULTS

Gaudeix de la nostra selecció exclusiva de materials per aprendre anglès subscrivint-te al nostre butlletí.

BUTLLETÍ ANGLÈS PER A PARES 

Vols despertar l’interès del teu fill per l’anglès? No et perdis els nostres recursos, consells i activitats per aprendre divertint-vos.

Butlletí Exams

Estàs estudiant per a un examen? Subscriu-te al nostre butlletí i rebràs les últimes notícies i consells.

BUTLLETÍ ART

Descobreix bandes britàniques emergents, plans culturals, estrenes, entrevistes i continguts extra.

BUTLLETÍ ESTUDIAR AL REGNE UNIT

Vols estudiar un grau, màster o curs d’anglès al Regne Unit? Estigues al dia de les notícies i de tot allò que fa referència a beques, fires i sessions informatives.

Butlletí Teach English

¿Vols conèixer les últimes novetats del món de l'ensenyament? Subscriu-te al nostre butlletí mensual Teach English i rebràs les últimes notícies, pràctics i recursos didàctics.

Els camps marcats (*) són obligatoris.

To subscribe to any of these newsletters, until further notice, please tick the relevant box and press the subscribe button.

Informació sobre protecció de dades

British Council tractarà les teves dades per enviar-te periòdicament els nostres butlletins electrònics amb informació sobre els nostres cursos, activitats i esdeveniments.

El teu consentiment específic i inequívoc per subscripció voluntària ens autoritza a dur a terme aquest tractament. Conservarem les teves dades mentre no manifestis el teu desig d'oposar-t’hi o de donar-te de baixa dels butlletins.

Les teves dades seran cedides al nostre prestador de serveis de comunicacions electròniques.

Podràs exercir els teus drets d'accés enviant un missatge de correu electrònic a l'adreça data.protection@britishcouncil.es, verificant la teva identitat. També pots sol·licitar la tutela de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.