La forma eficaç d'aprendre anglès per a nens i joves és en un ambient lúdic, participatiu i inclusiu. Integrant aquesta filosofia en les nostres classes d'anglès per a nens i joves, aconseguim que els nostres alumnes tinguin una experiència d'aprenentatge feliç, alhora que milloren el seu coneixement de l'idioma. D'aquesta manera els nens aprenen d'una forma natural a més d'adquirir habilitats bàsiques que li serviran per al futur. 

Els professors més qualificats

Només comptant amb els millors professionals podem garantir una qualitat d'ensenyament excel·lent. Per això, els nostres docents compten amb certificacions internacionalment reconegudes i almenys dos anys d'experiència. A més, molts obtenen certificacions específiques, que garanteixen la seva experiència com a professors de nens i joves, i dediquen temps a la seva formació amb nombrosos seminaris al llarg de l'any. 

Pla alternatiu en cas de confinament

Comptem amb sistemes d'ensenyament online que poden funcionar en paral·lel amb els nostres cursos, la qual cosa ens permet disposar d'un programa presencial completament adaptable a l'entorn virtual si les circumstàncies ho requerissin. A més, oferirem el nostre programa online d'activitats gratuïtes en anglès per a alumnes de Primary Plus i Secondary Plus, English Extra Online, perquè els nostres alumnes continuïn millorant fora de classe.

Tria el curs d'anglès per a nens i joves adequat pel teu fill