Què és IELTS per a visats i immigració del Regne Unit (UKVI)?

Si vols treballar o estudiar al Regne Unit, és probable que hagis de sol·licitar un visat per al Regne Unit i demostrar que tens el nivell d'anglès necessari fent un examen Secure English Language Test (SELT) aprovat pel Ministeri de l'Interior del Regne Unit, com l'IELTS per a UKVI (Academic i General Training) o l'IELTS Life Skills.

Descobreix quina puntuació UKVI necessites per a la teva VISA aquí.

Quina diferència hi ha en el format de l'examen entre l'IELTS i l'IELTS per a UKVI?

IELTS i IELTS per a UKVI són els mateixos en quant a format, contingut, puntuació i nivell de dificultat. Tanmateix, el formulari d’informe de prova que mostra els resultats és lleugerament diferent per demostrar que heu realitzat la prova en un centre oficial d'IELTS per a UKVI, que està aprovat per l’Office Home del Regne Unit.

Quin format d'examen hauria de fer?

Si ets un estudiant, informa't a la teva universitat, l'institut o l'escola sobre el què necessites abans de reservar la teva plaça.

Si sol·licites un visat d'estudiant (Tier 4) en una institució d'educació superior per accedir directament a una llicenciatura o un postgrau en una universitat que patrocini el Tier 4, has de tenir el nivell de llengua anglesa establert per la institució. Totes les universitats britàniques accepten els resultats de l'IELTS Academic. Això vol dir que potser no has de fer un examen d'IELTS per a UKVI (Academic), sinó que pots enviar el resultat d'un IELTS Academic.

Si NO ets un estudiant, comprova quin format d'examen necessites amb les organitzacions on presentis sol·licituds abans de reservar l'examen.

Oferim IELTS per a UKVI a Madrid a Espanya

Examen Descripció Cost
IELTS for UKVI (Academic) Feu aquesta prova si la universitat o organització a la qual sol·liciteu us han sol·licitat que realitzeu la prova IELTS per a UKVI (Acadèmic) 258€
IELTS for UKVI (General Training) Feu aquesta prova si voleu emigrar al Regne Unit o voleu formar-vos o estudiar per sota del nivell de grau. 258€
IELTS Life Skills A1 Feu aquesta prova si necessiteu demostrar les vostres habilitats de parla i escolta en anglès com a part de la vostra sol·licitud de visats per a visats "Família d'una persona establerta". 185€
IELTS Life Skills B1 Feu aquesta prova si necessiteu demostrar les vostres habilitats de parla i escolta en anglès com a part de la vostra sol·licitud de visats i immigració del Regne Unit per permisos de permanència indefinits o ciutadania. 185€

També pots fer IELTS per al UKVI (Academic i General Training) en ordinador. Més informació sobre IELTS One Skill Retake.

Què inclou la taxa? La nostra taxa de l'examen IELTS inclou materials de preparació exclusius, exàmens de pràctica gratuïts i  molt més.

IELTS UKVI amb el British Council

IELTS per a UKVI (Academic i Generall) i IELTS Life Skills es fan en un centre de proves aprovat per UKVI. British Council té sales homologades per UKVI a tot el món. Podeu triar entre IELTS per UKVI basat en paper o lliurat per ordinador quan reserveu el vostre test.

Podeu reservar la vostra prova IELTS per UKVI en línia (feu clic al botó següent).

En aquest apartat