Si vols treballar o estudiar al Regne Unit, és probable que hagis de sol·licitar un visat per al Regne Unit i demostrar que tens el nivell d'anglès necessari fent un examen Secure English Language Test (SELT) aprovat pel Ministeri de l'Interior del Regne Unit, com l'IELTS per a UKVI (Academic i General Training) o l'IELTS Life Skills.

Quina diferència hi ha en el format de l'examen entre l'IELTS i l'IELTS per a UKVI?

No hi ha diferència en el format de l'examen entre l'IELTS (Academic/General Training) i l'IELTS per a UKVI (Academic/General Training). L'examen és el mateix en termes de contingut, format, nivell de dificultat i puntuació. Tanmateix, els formularis d'informe de l'examen, que contenen els resultats, seran lleugerament diferents per demostrar que has realitzat l'examen en un lloc oficial de l'IELTS per a UKVI aprovat pel Ministeri de l'Interior del Regne Unit. 

Quin format d'examen hauria de fer?

Si ets un estudiant, informa't a la universitat, l'institut o l'escola sobre què necessites abans de reservar.

Si sol·licites un visat d'estudiant (Tier 4) en una institució d'educació superior per accedir directament a una llicenciatura o un postgrau en una universitat que patrocini el Tier 4, has de tenir el nivell de llengua anglesa establert per la institució. Totes les universitats britàniques accepten els resultats de l'IELTS Academic. Això vol dir que potser no has de fer un examen d'IELTS per a UKVI (Academic), sinó que pots enviar el resultat d'un IELTS Academic.

Si NO ets un estudiant, comprova quin format d'examen necessites amb les organitzacions on presentis sol·licituds abans de reservar l'examen.

Examen d'IELTS per a UKVI amb el British Council

Els exàmens d'IELTS per a UKVI (Academic i General Training) i IELTS Life Skills es realitzen en un centre examinador aprovat per a UKVI. El British Council disposa de llocs aprovats per a UKVI a tot el món. 

IELTS per a UKVI (Academic)

Fes aquest examen si la universitat o l'organització on hagis presentat una sol·licitud demana que facis l'examen d'IELTS per a UKVI (Academic). 

Aquest examen només està disponible a Madrid. Les taxes són de 228€.

Reservar l'IELTS per a UKVI (Academic)

IELTS per a UKVI (General Training)

Aquest examen és per a aquelles persones que vulguin formar-se o estudiar per sota d'un nivell universitari al Regne Unit. També es pot fer servir per treballar, formar-se per a un treball o emigrar al Regne Unit. 

Aquest examen només està disponible a Madrid. Les taxes són de 228€.

Reservar l'IELTS per a UKVI (General Training)

IELTS Life Skills

L'IELTS Life Skills és un examen d'anglès per a persones que només han de demostrar les seves competències per parlar i comprendre als nivells A1, A2 o B1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL) amb la finalitat de sol·licitar un visat per al Regne Unit. 

L'IELTS Life Skills està disponible en dos nivells: 

IELTS LIFE SKILLS A1

Fes aquest examen si necessites demostrar la teva capacitat per parlar i comprendre l'anglès com a part de la teva sol·licitud de visat i immigració del Regne Unit per a visats de «familiar d'una persona ja establerta». 

L'examen d'IELTS Life Skills només està disponible a Madrid. La taxa és de 171€.

Reservar l'IELTS Life Skills A1

IELTS LIFE SKILLS B1

Fes aquest examen si necessites demostrar les teves competències per parlar i comprendre l'anglès com a part de la teva sol·licitud de visat i immigració del Regne Unit per a un permís de residència indefinit o la nacionalitat. 

L'examen d'IELTS Life Skills només està disponible a Madrid. La taxa és de 171€.

Reservar l'ELTS Life Skills B1