Grup de persones mirant una dona

Treballar per al British Council suposa una oportunitat única per guanyar experiència i desenvolupar habilitats en les relacions culturals internacionals. Formaràs part d'una organització moderna i en canvi constant, amb influència i impacte mundials. Els nostres llocs de treball t'ofereixen un marge per a la flexibilitat, la iniciativa i la creativitat, en un ambient estimulant i de suport. Se t'animarà a aprofundir en el teu desenvolupament personal i professional a través de la formació, l'entrenament en el lloc de treball i l'estudi individual.

British Council Espanya compta amb 7.400 empleats en oficines, centres d'ensenyament, biblioteques i centres d'informació i recursos al Regne Unit i repartits per més de 100 països i territoris arreu del món.

Llocs de docents

Per optar als llocs de professors d'anglès com a llengua estrangera (TEFL) et caldrà  disposar d’una qualificació reconeguda amb un nivell equivalent al certificat TEFL com, per exemple, el Cambridge ESOL o el Trinity TESOL, i comptar amb una experiència mínima de dos anys.

Visita la nostra pàgina Treballa amb nosaltres (en espanyol) per obtenir més informació. 

Vacants actuals

Actualment no hi ha vacants al British Council.