Grup de persones mirant una dona

Treballar per al British Council suposa una oportunitat única per guanyar experiència i desenvolupar habilitats en les relacions culturals internacionals. Formaràs part d'una organització moderna i en canvi constant, amb influència i impacte mundials. Els nostres llocs de treball t'ofereixen un marge per a la flexibilitat, la iniciativa i la creativitat, en un ambient estimulant i de suport. Se t'animarà a aprofundir en el teu desenvolupament personal i professional a través de la formació, l'entrenament en el lloc de treball i l'estudi individual.

British Council Espanya compta amb 7.400 empleats en oficines, centres d'ensenyament, biblioteques i centres d'informació i recursos al Regne Unit i repartits per més de 100 països i territoris arreu del món.

Llocs de docents

Per optar als llocs de professors d'anglès com a llengua estrangera (TEFL) et caldrà  disposar de:

  • un títol de grau (o equivalent)
  • Una qualificació reconeguda amb un nivell equivalent al certificat TEFL com, per exemple, el Cambridge ESOL o el Trinity TESOL
  • un mínim de dos anys d'experiència com a professor d'anglès
  • ser parlant nadiu d'anglès o tenir la fluïdesa equivalent

Per a més informació

British Council Careers

British Council School (Madrid) - Per a llocs de professor de primària i secundària del currículum nacional britànic: school@britishcouncil.es

Ensenyar anglès fora d'Espanya

Per obtenir més informació sobre les vacants docents a tot el món, consulteu la nostra secció Ensenyar anglès.

Llocs de vigilant d'exàmens

El British Council a Espanya està constantment buscant professionals amb la qualificació i experiència adequades per a unir-se al nostre equip de vigilants d'exàmens a temps parcial.

Localitats:
Albacete, Almeria, A Coruña, Barcelona, Bilbao, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Las Palmas, Madrid, Málaga, Murcia, Palma, Pamplona, Santander, Santiago de Compostela, Sevilla, Tenerife, Valladolid, Zaragoza.

Els candidats idonis han de tenir la següent experiència, qualificacions i competències:

  • Estar legalment autoritzat per a treballar a Espanya i ser resident en alguna de les localitats esmentades a dalt.
  • Estar disponible per a treballar entre setmana i dissabtes, especialment en períodes pic (Maig a Juliol).
  • Ser usuari d'ordinador competent, incloent-hi ús d'Internet.
  • Tenir el “Certificat Negatiu de Delictes Sexuals” emès per autoritats espanyoles.
  • Requisits mínims: Títol d'Educació Secundària o Formació Professional/ Dos anys d'experiència laboral / Nivell B2 d'anglès certificat / Comunicació fluida en espanyol.
  • Requisits desitjables: Títol d'Estudis Universitaris / Cinc anys d'experiència laboral / Nivell C1 d'anglès certificat / Comunicació fluida en llengües cooficials.

Com aplicar:

Envia el teu Curriculum vitae a ES-ExamsRecruitment@britishcouncil.org esmentant “Exams Invigilator” i la localitat en la qual estàs interessat/a a treballar (ex. “Exams Invigilator – Bilbao”). Si us plau, no enviïs emails que pesin més de 10MB (email més adjunts).

Solament contactarem aquells aplicants que compleixin els criteris esmentats en aquelles localitats on tinguem necessitats operatives actualment. Important: Si no tenim necessitats operatives en el moment de la teva aplicació, afegirem el teu CV a la nostra base de dades de candidats i et contactarem tan aviat tinguem una oportunitat de treball en la teva localitat.

Altres llocs vacants

You can find information about current vacancies and resources to support your application by clicking on the link below.
https://careers.britishcouncil.org/

Gràcies per visitar la pàgina de carreres professionals de l'British Council Espanya.

Pots trobar informació sobre vacants i recursos actuals per presentar la teva aplicació fent clic al següent enllaç: https://careers.britishcouncil.org/