Una educació excel·lent 

El Regne Unit t'ofereix una educació de primer nivell internacional, titulacions reconegudes mundialment i grans perspectives professionals. Les universitats britàniques estan orgulloses de ser comunitats internacionals i acollidores que beneficien estudiants de tot el món.

 Els graduats per universitats britàniques tenen una taxa més gran d'ocupació que els graduats en d’altres països. 

Segons les últimes estadístiques d'ocupació del govern britànic del 2015, el 86,6% dels estudiants de grau i el 87,3% dels estudiants de postgrau (21 a 30 anys) tenen una ocupació a jornada completa.

#WeAreInternational

 La vida al campus de les universitats del Regne Unit és veritablement internacional amb una cultura que mira a l'exterior.

• Un de cada sis estudiants de les universitats del Regne Unit són d'altres nacionalitats, en total 436.585 estudiants!

• Actualment, més de 125.000 estudiants europeus estudien al Regne Unit, i són el 5% del cos estudiantil.

• Més del 25% del personal de les universitats britàniques són de fora del Regne unit: 55.000 experts de més de 180 països. 

Important: el preu de les matrícules per als estudiants europeus que estan estudiant actualment al Regne Unit, així com pels que comencin el curs el 2020, no es veurà afectat.

ENS RECOMANEN 

La teva decisió d'estudiar un grau o postgrau és una de les més importants que prendràs, així que no oblidis que l’excel·lent reputació del Regne Unit ve donada per ser un dels millors sistemes d'educació universitària del món per la seva garantia de qualitat.

 El Regne Unit té la millor valoració de satisfacció d'estudiants estrangers en països de parla anglesa.