Teacher
©

Mat Wright

TeachingEnglish: formació en línia per a professors 

La nostra eina d’autoavaluació digital t’ajudarà a convertir-te en un professor encara més efectiu perquè et permetrà identificar allò que domines i les teves necessitats de formació. Els nostres cursos i mòduls en línia t’ajudaran a adquirir confiança i coneixements en les 12 pràctiques professionals identificades al nostre marc CPD.  

Uneix-te a una comunitat global de professors i comença la teva formació amb el nostre Mòdul d’inici gratuït o Entendre les necessitats educatives especials. Ambdós mòduls ofereixen 12 hores l’autoaprenentatge, i t’ajuden a orientar-te per la nostra plataforma i a guanyar confiança en competències clau per a l’ensenyament del segle XXI.

MOOC: Teaching for Success: the Classroom and the World

Descobreix més sobre les 12 pràctiques professionals per a la formació professional permanent (CPD) del marc de desenvolupament de professors del British Council.

En aquest curs s'analitzaran quatre pràctiques professionals:

  • Integració de les TIC
  • Foment de les competències del segle XXI
  • Ús de plantejaments multilíngües
  • Coneixement de les polítiques i les pràctiques educatives

Inscriu-t'hi aquí

Materials per a l'ensenyament i idees per a l'aula 

Si ets professor d'anglès i busques materials, el British Council et pot ajudar amb plans de classes i materials per a l'aula que s'actualitzen regularment. 
Més informació sobre els plans de classes.

També publiquem sovint noves idees sobre activitats atractives que podràs fer servir amb els teus estudiants. Trobaràs més informació sobre activitats per a l'aula dels professionals de l'ensenyament de l'anglès (ELT) aquí o utilitzant els materials basats en textos literaris d'aquí

Aplicacions per a l'aula

LearnEnglish Kids: Phonics Stories (School Edition) i Elementary Podcasts són només algunes de les nostres aplicacions que faran que els estudiants de totes les edats se sentin atrets pel procés d'aprenentatge. Consulta la nostra llista completa d'aplicacions i tria les que consideris més adequades per a la teva classe.