Teacher
©

Mat Wright

TeachingEnglish: formació en línia per a professors 

La nostra eina d’autoavaluació digital t’ajudarà a convertir-te en un professor encara més efectiu perquè et permetrà identificar allò que domines i les teves necessitats de formació. Els nostres cursos i mòduls en línia t’ajudaran a adquirir confiança i coneixements en les 12 pràctiques professionals identificades al nostre marc CPD.  

Uneix-te a una comunitat global de professors i comença la teva formació amb el nostre Mòdul d’inici gratuït o Entendre les necessitats educatives especials. Ambdós mòduls ofereixen 12 hores l’autoaprenentatge, i t’ajuden a orientar-te per la nostra plataforma i a guanyar confiança en competències clau per a l’ensenyament del segle XXI.

MOOC: Teaching for Success: the Classroom and the World

Descobreix més sobre les 12 pràctiques professionals per a la formació professional permanent (CPD) del marc de desenvolupament de professors del British Council.

En aquest curs s'analitzaran quatre pràctiques professionals:

  • Integració de les TIC
  • Foment de les competències del segle XXI
  • Ús de plantejaments multilíngües
  • Coneixement de les polítiques i les pràctiques educatives

Inscriu-t'hi aquí

Materials per a l'ensenyament i idees per a l'aula 

Si ets professor d'anglès i busques materials, el British Council et pot ajudar amb plans de classes i materials per a l'aula que s'actualitzen regularment. 
Més informació sobre els plans de classes.

També publiquem sovint noves idees sobre activitats atractives que podràs fer servir amb els teus estudiants.

Aplicacions per a l'aula

LearnEnglish Kids: Phonics Stories (School Edition) i Elementary Podcasts són només algunes de les nostres aplicacions que faran que els estudiants de totes les edats se sentin atrets pel procés d'aprenentatge. Consulta la nostra llista completa d'aplicacions i tria les que consideris més adequades per a la teva classe.