A Espanya, la nostra organització inicià la seva marxa el 1940 i des de llavors ha portat a terme un important programa d'activitats la finalitat del qual, com a la resta de països del món, és promoure les relacions culturals i educatives. El British Council compta amb un total de 13 centres a Barcelona, Bilbao, Madrid, Palma de Mallorca, Segòvia i València. 

També comptem amb el nostre col·legi, la British Council School a Madrid, on impartim un programa bicultural i multilingüe a gairebé 2000 alumnes, de 3 a 18 anys. Ens esforcem perquè continuïn la seva formació a les millors universitats, nacionals o internacionals. La British Council School és un centre educatiu reconegut a nivell global per ser líder en el seu sector i un centre innovador d'excel·lent formació britànica i espanyola. 

Molta gent ens associa amb títols de Cambridge com ara el First o l'Advance que, si bé constitueixen una part fonamental de la nostra tasca, no són l'única cosa que oferim. L’IELTS (International English Language Testing System) és una de les nostres aventures més emocionants per a joves i adults, portat a terme en els nostres propis centres o en altres instal·lacions externes a Espanya.

A més d’això cal afegir la realització per part del British Council de diversos projectes en els quals col·labora o desenvolupa activitats en l'àmbit social, científic, d'educació i de les arts.   

En les arts, treballem sobretot com a facilitadors i intermediaris. L'equip d'Arts a Espanya desenvolupa relacions amb institucions culturals i entitats públiques. El nostre objectiu és mostrar el millor de la creativitat del Regne Unit mitjançant esdeveniments artístics innovadors i d'alta qualitat. A través d'EUNIC som capaços de cooperar eficaçment amb les institucions culturals europees.

També treballem amb les associacions de professors (Teachers Associations) a tota Espanya, recolzant les seves activitats de formació i facilitant l'accés als recursos didàctics per als seus associats. Les nostres pròpies conferències anuals organitzades per a professors d'anglès tenen lloc a finals de setembre. L'assistència mitjana és de 700 docents. 

Si desitges més informació sobre la nostra activitat a Espanya, et pots descarregar la nostra Revista Agenda