Beques, subvencions, concessions financeres, préstecs... hi ha moltes opcions d'ajudes financeres per als estudiants de la Unió Europea que vulguin fer un curs al Regne Unit. Per saber quines opcions tens al teu abast visita la pàgina de beques i ajudes financeres del lloc web Study UK.  

Algunes institucions a Espanya, com ara Universia, La Caixa i moltes fundacions tenen beques disponibles per ajudar els estudiants espanyols a estudiar al Regne Unit.

 

Finançament per estudiar a Anglaterra

Els estudiants a temps complet de la UE poden sol·licitar un préstec d'estudis de fins a 9.000£ l'any per pagar l'escolaritat. Les sol·licituds es fan en línia i l'escolaritat es paga directament a la institució. Els estudiants acorden les condicions de devolució amb la Student Loans Company un cop han completat els seus estudis. Més informació a la pàgina web del govern del Regne Unit sobre els ajuts financers per a estudiants.

Finançament per estudiar a Gal·les

Els estudiants de la UE poden sol·licitar préstecs d'estudis per estudiar a Gal·les i també poden optar a rebre un suport financer addicional. Més informació sobre el finançament dels estudis a Gal·les a la pàgina web sobre els ajuts financers per estudiar a Gal·les.

Finançament per estudiar a Irlanda del Nord

Els estudiants de la UE poden sol·licitar préstecs per pagar els estudis a Irlanda del Nord. Més informació a la pàgina web sobre els ajuts financers per estudiar a Irlanda del Nord.

Finançament per a estudiants a Escòcia

Els estudiants de la UE poden sol·licitar una beca a la Student Awards Agency for Scotland. Més informació a la pàgina web Study in Scotland.

Enllaços externs