¿Como es un buen profesor de inglés?

Gràcies al fet d’haver esdevingut els majors experts en anglès del món, no serà cap sorpresa descobrir que ens apassiona aquest idioma tant com les persones que l’ensenyen.

A través dels nostres cursos, el nostre assessorament especialitzat, el material didàctic i les xarxes de suport que oferim, et podem ajudar a convertir-te en un professor eficient. Tant si ets nou en l'ensenyament de l’anglès com si estàs aprofundint en la teva carrera i desenvolupament professionals, aquí trobaràs una valuosa ajuda i interessants oportunitats.

Podem ajudar-te a convertir-te en un professional més segur de tu mateix i més capaç. El nostre Marc de desenvolupament professional continuat es basa en 12 pràctiques professionals i t’ajudarà en el teu desenvolupament com a professor sigui quina sigui l’etapa en què et trobis en aquest apassionant i gratificant viatge. Per què no començar a planificar el teu viatge de desenvolupament professional amb el British Council? La nostra Eina d’autoavaluació t’ajudarà a avaluar el teu nivell com a professor i a planificar la teva formació.   

A Espanya oferim diversos actes formatius als nostres centres repartits per tot el país, i donem suport a les iniciatives de formació d’àmbit local i nacional. Uneix-te a la nostra comunitat global per a professors a través de nostre butlletí Teach English.