Traducció i verificació per a col·legis britànics a Espanya
©

British Council

Serveis de compulsa de fotocòpies (per a estudiants)

Oferim un servei de compulsa de fotocòpies dels teus documents originals a les nostres oficines de Barcelona, ​​Madrid i València. No certifiquem els títols directament.

Aquest servei té un cost de 40€ fins a cinc còpies, i de 5€ per cada còpia addicional. Es pot realitzar el pagament amb targeta de dèbit o de crèdit en el moment de la teva cita. Pots reservar una cita enviant-nos un correu electrònic a: 

Madrid

Education@britishcouncil.es

Barcelona

Biblioteca.barcelona@britishcouncil.es

Quan vinguis hauràs de portar els documents educatius originals obtinguts al Regne Unit. Per motius d’auditoria, el British Council guardarà una còpia de cada document certificat en un arxiu segur per un període de set anys.

La certificació dels teus documents originals del Regne Unit amb l’objectiu de la seva legalització, la tindràs que realitzar mitjançant un notari públic al Regne Unit, o mitjançant advocats espanyols qualificats. Per obtindré més informació a la web dels notary services del Govern del Regne Unit.

Còpies de certificats d’exàmens d’un nivell d’anglès


Cambridge English Language Assessment

  • Compulsa de còpies de títols de 2005 o posteriors a les oficines de Cambridge English al Carrer Alcalá, 21 – 3º esq. Madrid.
  • Compulsa de títols anteriors a 2005 contacta amb Cambridge English mitjançant el telèfon 91 541 24 22 o 91 559 50 10
  • Els no residents a Madrid poden contactar directament amb Cambridge English enviat el títol original escanejat per correu electrònic a InfoSpain@cambridgeenglish.org


Aptis

  • Si necessites enviar un Test Report Form (TRF) a alguna institució podràs sol·licitar un duplicat de forma gratuïta. Les còpies addicionals tenen un cost de 10€/unitat.
  • Les còpies podran sol·licitar-se durant els dos anys posteriors a la data de publicació del TRF original.


IELTS

  • Si desitges que els teus resultats siguin enviats a universitats o altres institucions educatives, introdueix les seves adreces en els camps destinats a tal efecte quan et matriculis online.
  • Pots sol·licitar l’enviament postal de fins a cinc còpies dels teus resultats sense càrrec addicional.
  • Mitjançant el següent enllaç pots consultar els termes i condicions d’IELTS.

Enllaços externs