Durant més de 80 anys, hem col·laborat amb empreses, governs i institucions educatives, proporcionant solucions pràctiques i captivadores per a la formació i avaluació.

 

Impulsem les organitzacions per potenciar les habilitats de comunicació i assolir l’èxit

Amb una trajectòrida incomparable de més de 80 anys de col·laboració amb empreses, governs i institucions educatives en més de 80 països, treballem per millorar les habilitats d’anglès i comunicació.

Aprofitant la nostra experiència i coneixement, desenvolupem solucions d’aprenentatge escalables, captivadores i impactants per a professionals de tots els sectors, incloent-hi estudiants, graduats recents i investigadors.

Ens encarreguem de que tot funcioni correctament i eliminem els maldecaps de dissenyar i implementar cursos de formació, oferint suport a les àrees de Desenvolupament de Talents, Recursos Humans i directius d’empresa mitjançant el nostre procés de 4 passos.

Corporate English Solutions, image

Crea el teu propi programa

Pas 1 - Consulta: Identifiquem les necessitats i els objectius d’aprenentatge específics de la teva organització.

Pas 2 - Disseny: Desenvolupem solucions personalitzades escalables amb contingut a mida i avaluació integrada.

Pas 3 - Implementació: Els nostres formadors experimentats captiven els teu equip, desenvolupen habilitats rellevants i transferibles per garantir el progrés dels teus empleats.

Pas 4 - Avaluació: Fem un seguiment i informem sobre el progrés, mesurant el ROI i t’ajudem a comunicar l’èxit dels teus treballadors.

Reserva una consulta gratuïta

Les nostres solucions de formació d'anglès i habilitats de comunicació professional

Uneix-te a més de 80 estudiants de tot el món que busquen resultats pràctics i un canvi conductual al lloc de treball. El nostre programa inclou:

  • Opcions d”entrega flexibles: presencials, en línia i combinades
  • Habilitats específiques i rellevants per al desenvolupament professional 
  • Eines per fer seguiment de l’impacte de la formació i el ROI.

Les nostres solucions:

Habilitats de comunicació professional: Impulsa la implicació, la productivitat i el rendiment mitjançant la millora de les habilitats de comunicació oral i escrita. Cada mòdul desenvolupa una competència de comunicació específica que es pot alinear amb els estàndards de la teva organització.

Habilitats d’anglès: Dona als teus empleats la confiaça i l’eficàcia per comunicar-se en anglès tant en l’entorn laboral com en situacions socials. Sessions captivants, tant autodirigides com amb formador, per aconseguir el màxim progrés.

Avaluació: Oferim exàmens reconeguts globalment, avaluacions i credencials que estableixen estàndards per a la referència, el seguiment del progrés i la demostració de l’assoliment.

Suite de formació en línia

La nostra solució completa per al desenvolupament d’habilitats d’anglès i de comunicació professional. Disposem de tauler i opinions dirigides que ajuden a avaluar l'impacte de la formació i el retorn de la inversió. Els nostres cursos estan dissenyats per satisfer les vostres necessitats en les següents àrees:

Autoestudi: Proporcionem un aprenentatge flexible, escalable, assequible i guiat per reforçar les habilitats d’anglès en els àmbits socials o laborals, en el moment i lloc que millor s’adapti als estudiants.

Anglès per al lloc de treball: Oferim una opció escalable, econòmica i i mixta que combina l’autoaprenentatge amb sessions interactives i supervisades per formadors qualificats.

Anglès per a l’àmbit social: Disposem de programes d’anglès captivadors, interactius i supervisats per formadors, amb activitats d’aprenentatge i avaluacions en línia premium, tant per al lloc de treball com per a l’àmbit social.

Habilitats de comunicació professional: Desenvolupament habilitats de comunicació oral i escrita específiques per al lloc de treball, amb un enfocament eficaç i orientat.

IELTS Coach: Oferim formació enfocada en habilitats per ajudar a obtenir la puntuació necessària en el test IELTS. Som els cocreadors del test IELTS.

Troba més informació sobre les nostres solucions d’aprenentatge online.

Avaluació i certificació

Proporcionem una eina per contractar talents, establir punts de referència, mesurar el progrés i ajudar els estudiants a accedir a institucions de tot el món.

Troba més informació sobre les nostres solucions de proves i avaluació.

Veure també