Corporate English Solutions

Treballem amb empreses, governs i institucions educatives des de fa 80 anys, oferint formació i avaluació rellevant, pràctica i captivadora.

 

Ajudant a les organitzacions a formar amb èxit

Treballem amb algunes de les organitzacions líders mundials per crear i entregar cursos d'anglès, programes de coneixements professionals comunicatius i avaluacions. Les nostres solucions de formació escalables s'entreguen presencialment o en línea per experts qualificats.

Els nostres cursos són recomanables per a professionals en diferents rols i etapes de la seva carrera, tal com els seus estudiants, graduats recents, educadors i lideratge sènior.

Treballarem amb vosaltres per entendre els vostres objectius organitzacionals, identificar buits d'habilitats i dissenyar un programa d'aprenentatge que s'adeqüi a les vostres línies de temps, pressupostos i processos d'adquisició.

Creueu el vostre programa personalitzat

  • Pas 1 - Consultoria: Treballeu amb nosaltres per identificar buits d'habilitats i objectius d'aprenentatge per a la vostra organització. La vostra consultoria serà en anglès o el vostre idioma de preferència si és possible.
  • Pas 2 - Disseny: Crearem programes d'aprenentatge personalitzats amb formació rellevant, immersiva per als vostres empleats.
  • Pas 3 - Entrega: Els nostres formadors amb experiència entregaran el vostre curs quan i com el necessiteu (presencialment, mixt o en línia).
  • Pas 4 - Avaluació: Us ajudarem a informar sobre el progrés dels treballadors, l'impacte i ROI, mitjançant avaluacions, taulers i informes.

Reserveu una consulta gratuïta

Els nostres cursos de formació d'anglès i habilitats professionals

Junteu-vos a més de 80 milions d'alumnes arreu del món per veure resultats pràctics i canvis de comportament en el lloc de treball. Tots els nostres cursos dissenyats personalitzats inclouen:

  • opcions d'entrega presencials, en línia i mixtes
  • formació enfocada en habilitats específiques rellevants al lloc de treball
  • eines per rastrejar l'impacte de formació i ROI.

Les nostres solucions de formació:

  • Formació d'habilitats comunicatives professionals: Oferim un ventall de cursos que s'enfoquen en millorar les habilitats comunicatives parlades i escrites. Treballarem amb vosaltres per crear un programa d'aprenentatge que s'adequïn a les vostres necessitats i impulsar la productivitat.
  • Anglès en línia: Els alumnes de tots els nivells poden escollir des de classes d'autoaprenentatge a classes en viu en línia, disponibles les 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, a qualsevol lloc del món.
  • Programes d'anglès presencials: Genereu confiança i capacitat en els vostres equips amb el curs personalitzat i immersiu. El vostre curs s'ofereix als nostres centres de formació, a la vostra oficina o a un lloc que escolliu, en l'horari que us convingui. Treballem amb vosaltres per assessorar el nivell d'anglès dels vostres empleats i crear camins d'aprenentatge que s'hi adequïn.

Trobeu més informació (en anglès) sobre els nostres cursos professionals d'habilitats comunicatives.

Tests i avaluacions

A través del nostres tests i avaluacions escalables i habilitades per la tecnologia, ajudem als nostres clients a contractar i retenir els talents adequats, ajudar als alumnes per poder ser admesos a institucions d'arreu del món i ajudar a les empreses a informar i mesurar les decisions de formació.

Trobeu més informació (en anglès) sobre les solucions de tests i avaluacions.

Veure també