Protagonistes del seu propi aprenentatge

En aquesta etapa volem que el teu fill desenvolupi tot el seu potencial a la vegada que se sent protagonista del seu propi aprenentatge. A través dels nostres cursos d’anglès per a nens de primària de 6 a 11 anys, aconseguim fomentar la seva autonomia i potenciem les seves capacitats a la vegada que desenvolupen la seva capacitat lingüística en anglès.

PROGRESSARAN EN EL SEU ANGLÈS

A través de diferents projectes i activitats, el teu fill augmentarà la seva capacitat de comunicar-se sense dificultat i amb confiança en un entorn en què es parla exclusivament en anglès.

EL SEU DESENVOLUPAMENT INTEGRAL COM A PERSONA

A més de l’aprenentatge de l’anglès, a través de les classes d’anglès per a primària fomentarem en l’infant altres aspectes essencials per al seu desenvolupament integral com a persona. Potenciarem les seves competències socials, personals i emocionals, i afavorirem habilitats com la creativitat, el lideratge i el pensament crític. Sens dubte, totes són habilitats d’aprenentatge que farà servir durant tota la seva vida.

PROFESSORS EXPERTS QUE GUIARAN EL TEU FILL EN CADA PAS DEL SEU APRENENTATGE

Els nostres professors compten amb certificats reconeguts internacionalment i una trajectòria acadèmica contrastada, i es formen en les metodologies d’ensenyament més innovadores.

SERÀS PARTÍCIP DEL SEU APRENENTATGE

Impliquem els pares a través d’un contacte regular amb el professor i proporcionem continguts en línia per continuar gaudint de l’aprenentatge amb ells a casa.

ELS NOSTRES PROGRAMES D’ANGLÈS PER A INFANTS DE PRIMÀRIA

A continuació podràs veure tots els detalls sobre els nostres programes per a anglès per a primària a Madrid, Barcelona, Bilbao, València i Palma:

In this section