British Council Logo
©

British Council

Més de 33.000 alumnes aprenen anglès amb nosaltres cada any a Barcelona, Bilbao, Madrid, Palma de Mallorca, Segòvia i València. Amb més de 70 anys d'experiència, una metodologia moderna i professors altament qualificats, podem ajudar-te a assolir els teus objectius lingüístics.

Pots triar entre una àmplia gamma de cursos, que tenen lloc durant tot l'any acadèmic i compleixen amb les necessitats de cada tipus d'alumne. Així que, independentment de la teva edat, nivell o el que vulguis aconseguir, tenim un curs adequat per a tu.

Com a alumne del British Council, s'obté accés al nostre portal en línia, on pots trobar informació sobre les activitats del British Council, així com posar-te en contacte amb el professor. També t'oferim una gran varietat de recursos en línia, como llocs web i aplicacions per a mòbils, per tal d'ajudar-te a estudiar, allà on siguis.

El nostre objectiu és fer que l'aprenentatge sigui una experiència agradable i animar-te a utilitzar immediatament l'anglès a la vida real.