Students learning English with computers
©

British Council

 

Consulta la selecció de materials gratuïts d'aprenentatge d'anglès en línia del British Council.

Aprèn anglès amb activitats

Pots aprendre anglès en línia amb la pàgina web gratuïta del British Council per a estudiants adults. Aquesta pàgina conté centenars de pàgines d'àudio, text i vídeos i més de 2.000 exercicis interactius. Pots subscriure-t'hi i fer contribucions a la pàgina, interactuar amb altres usuaris i descarregar-te recursos gratuïts.

Página web LearnEnglish

Aprèn anglès amb jocs

Pots aprendre anglès tot divertint-te amb diferents jocs i històries divertides. Trobaràs jocs per a tots els gustos, amb què podràs practicar el teu anglès o simplement passar-t'ho bé. També hi ha moltíssimes històries divertides il-lustrades per jugar, passar-t'ho bé i aprendre.

Página web LearnEnglish: Fun & Games

Aprèn anglès amb àudio i vídeo

Tenim una gran quantitat de materials d'àudio i vídeo per practicar l'idioma. Els materials inclouen històries per podcast, una minisèrie en àudio, diversos programes de televisió per a l'aprenentatge de l'anglès produïts amb la BBC i vídeos que mostren què s'ha dir en situacions molt diferents.

LearnEnglish website: Listen & Watch

Aprendre anglès per a nens

LearnEnglish Kids és una pàgina web divertida i educativa per a nens i nenes de 5 a 12 anys. Hi ha vocabulari en línia i jocs de gramàtica, cançons, històries, vídeos i una gran varietat d'activitats que se centren en el desenvolupament de la lectoescriptura. LearnEnglish Kids també està pensat per a professors i pares, perquè ofereix centenars de recursos gratuïts per imprimir i una secció de suport per als pares que vulguin ajudar els seus fills a aprendre anglès fora de l'aula.

Página web LearnEnglish Kids

Unim forces amb Aardman Animations en el projecte educatiu Learning Time with Timmy, una sèrie d’animació online amb què famílies amb nens de 2 a 6 anys podran afavorir el seu aprenentatge en anglès. Els 26 capítols de cinc minuts de durada estan inspirats en el programa d’ensenyament que impartim als nostres centres Learning Time with Timmy a més d’una vintena de països.

Canal de YouTube Learning Time with Timmy 

Aprendre anglès per a adolescents

Ets un adolescent que vols aprendre anglès o els teus fills adolescents estan aprenent anglès? La pàgina web LearnEnglish Teens està dissenyada especialment per a joves de 13 a 17 anys. En aquesta pàgina trobaran exercicis, consells per als exàmens i ajuda amb la gramàtica i el vocabulari, a més d'activitats divertides, vídeos, jocs i trencaclosques.

Página web LearnEnglish Teens

Anglès per als negocis

Ja parles anglès però voldries millorar el teu anglès per als negocis? Et preguntes si el teu anglès es correspon amb l'estàndard? T'agradaria optar a feines internacionals en què l'anglès és la llengua bàsica de treball? Tenim els recursos idonis per ajudar-te a millorar el teu anglès per als negocis.

Página web LearnEnglish: Business & Work

Aprèn anglès amb el futbol

Si estàs estudiant anglès i t'interessa el futbol, Premier Skills English et pot ajudar a millorar el teu anglès mentre aprens coses sobre els clubs i els jugadors de la Premier League anglesa. També pots trobar informació sobre els partits i la normativa de la Premier League, a més de jocs i concursos.

Página web Premier Skills English