Mucho más que clases de inglés

English Extra -  Molt més que classes d’anglès

La millor manera d’afermar l’anglès après a classe és integrant-lo amb naturalitat en activitats quotidianes i d’oci. Quan t’uneixes al British Council, a més d’assistir a les classes d’anglès que t’ajudaran a assolir els teus objectius, podràs gaudir d’una gran varietat de serveis i activitats gratuïts que faran que el teu desenvolupament acadèmic i personal sigui total.

LIFE SKILLS WORKSHOPS

Progressa a nivell professional a través de tallers per aprendre a redactar el teu currículum en anglès, negociar al teu entorn laboral o sortir-te’n amb facilitat en reunions i entrevistes de feina.

CONVERSATION CLUBS

Millora la teva fluïdesa i posa en pràctica tot el que hagis après a classe amb les nostres sessions gratuïtes de conversa. Tindràs l’oportunitat de parlar sobre temes d’actualitat amb altres alumnes i de guanyar confiança en parlar.

FILM CLUBS

Descobreix la nostra selecció de títols britànics del setè art en versió original. A més de gaudir d’una pel·lícula en anglès, podràs participar en les activitats dirigides pels nostres professors amb altres alumnes del British Council.

EXAM PRACTICE

Estàs estudiant per a exàmens com el First o l’Advanced? Prepara’t pel gran dia amb les nostres sessions en les quals aprendràs estratègies i tàctiques útils per superar la prova amb èxit.

Consulta les activitats i els recursos disponibles a cada centre: