Millora el teu anglès amb les nostres divertides i emocionants aplicacions didàctiques! Dissenyats per a tota la família, els nostres jocs, podcasts, vídeos i concursos t'ajudaran a aprendre anglès a casa o allà on siguis.

Tria una aplicació:

Logotip de LearnEnglish Grammar (edició per al Reino Unido)

LearnEnglish Grammar (UK Edition) [CA]

Perfect your grammar through thousands of questions in this interactive grammar workbook. Questions range from beginner to advanced level.

Download for: iOS | Android | WP8

LearnEnglish Kids: Playtime

LearnEnglish Kids: Playtime

Aprèn anglès amb cançons i divertits vídeos. Tots els jocs i activitats són segurs i sense publicitat i ajudaran a el desenvolupament del teu fill en les àrees principals de l'anglès: lectura, escolta, oral i gramàtica.

Descàrrega per a: iOS | Android

Learning Time with Timmy 3

Learning Time with Timmy 3

La tercera entrega de la saga inclou nous vídeos, adhesius i festes temàtiques per ajudar els nens amb el seu anglès. Amb aquesta app els més petits de la casa aprendran 60 paraules noves i repassaran el vocabulari après en les dues edicions anteriors mentre milloren la seva memòria i habilitats cognitives.

Descàrrega per a: iOS y Android

Emoji Shakespeare

Arzamas Academy, en col·laboració amb British Council Rússia, et presenten aquesta aplicació gratuïta amb la qual podràs completar fragments de les obres de Shakespeare fent servir emoticones. Diverteix-te mentre descobreixes sonets, comèdies, tragèdies i altres obres cèlebres d’aquest autor i poeta.

Descàrrega per a: iOS (iPhone)

Learning Time with Timmy 2

Learning Time with Timmy 2

Juga a tres emocionants jocs amb aquesta app educativa que ajudarà els teus fills a aprendre paraules i frases en anglès. Learning Time with Timmy 2 presenta jocs que desafien les capacitats cognitives dels teus fills i contribueixen al desenvolupament del llenguatge.

Descàrrega per a: iOS  | Android

 

Logotip d'IELTS Word Power

IELTS Word Power

Prepara't per a l'examen IELTS! Practica amb més de 100 preguntes en 11 categories diferents, des de la ciència i la tecnologia fins al món laboral i els negocis.

Descàrrega per a: Android

Logotip de Sounds Right

Sounds Right

Un gràfic de pronunciació interactiu mostra les vocals, les consonants i els diftongs. També ofereix una reproducció de l'àudio dels fonemes i paraules d'exemple dels sons.

Descàrrega per a: iOS (només iPad)

LearnEnglish Kids: Playtime Halloween - ES

LearnEnglish Kids: Playtime

Learn English Kids: Playtime ajuda els nens a millorar la seva confiança a l’hora de parlar i escoltar l’anglès. Hi ha més de 50 cançons animades, contes i diversos jocs per practicar el vocabulari que els nens aprenen.

Descàrrega per a: iOS

Logotip dels LearnEnglish Elementary Podcasts

LearnEnglish Elementary Podcasts

Escolta els presentadors dels podcasts parlant sobre la vida al Regne Unit i millora la teva comprensió oral i el teu vocabulari. Cada episodi inclou els guions d'àudio i exercicis de comprensió.

Descàrrega per a: iOS | Android 

Logotip de LearnEnglish Sports World

LearnEnglish Sports World

Troba i lletreja paraules esports en un escenari esportiu magníficament il·lustrat. Aprendràs centenars de paraules sobre l'esport, que inclouen esdeveniments i moviments tècnics. 

Descàrrega per a: iOS