Millora el teu anglès amb les nostres divertides i emocionants aplicacions didàctiques! Dissenyats per a tota la família, els nostres jocs, podcasts, vídeos i concursos t'ajudaran a aprendre anglès a casa o allà on siguis.

Tria una aplicació:

LearnEnglish Grammar (UK Edition) [CA]

Perfect your grammar through thousands of questions in this interactive grammar workbook. Questions range from beginner to advanced level.

Download for: iOS | Android

Learning Time with Timmy 2

Juga a tres emocionants jocs amb aquesta app educativa que ajudarà els teus fills a aprendre paraules i frases en anglès. Learning Time with Timmy 2 presenta jocs que desafien les capacitats cognitives dels teus fills i contribueixen al desenvolupament del llenguatge.

Descàrrega per a: iOS  | Android

 

Logotip de Sounds Right

Sounds Right

Un gràfic de pronunciació interactiu mostra les vocals, les consonants i els diftongs. També ofereix una reproducció de l'àudio dels fonemes i paraules d'exemple dels sons.

Descàrrega per a: iOS (només iPad)

LearnEnglish Kids: Playtime Halloween - ES

LearnEnglish Kids: Playtime

Learn English Kids: Playtime ajuda els nens a millorar la seva confiança a l’hora de parlar i escoltar l’anglès. Hi ha més de 50 cançons animades, contes i diversos jocs per practicar el vocabulari que els nens aprenen.

Descàrrega per a: iOS

Logotip dels LearnEnglish Elementary Podcasts

LearnEnglish Elementary Podcasts

Escolta els presentadors dels podcasts parlant sobre la vida al Regne Unit i millora la teva comprensió oral i el teu vocabulari. Cada episodi inclou els guions d'àudio i exercicis de comprensió.

Descàrrega per a: iOS | Android 

Logotip de LearnEnglish Sports World

LearnEnglish Sports World

Troba i lletreja paraules esports en un escenari esportiu magníficament il·lustrat. Aprendràs centenars de paraules sobre l'esport, que inclouen esdeveniments i moviments tècnics. 

Descàrrega per a: iOS