Millora el teu anglès amb les nostres divertides i emocionants aplicacions didàctiques! Dissenyats per a tota la família, els nostres jocs, podcasts, vídeos i concursos t'ajudaran a aprendre anglès a casa o allà on siguis.

Tria una aplicació:

Learning Time with Timmy 3

Learning Time with Timmy 3

La tercera entrega de la saga inclou nous vídeos, adhesius i festes temàtiques per ajudar els nens amb el seu anglès. Amb aquesta app els més petits de la casa aprendran 60 paraules noves i repassaran el vocabulari après en les dues edicions anteriors mentre milloren la seva memòria i habilitats cognitives.

Descàrrega per a: iOS y Android

Emoji Shakespeare

Arzamas Academy, en col·laboració amb British Council Rússia, et presenten aquesta aplicació gratuïta amb la qual podràs completar fragments de les obres de Shakespeare fent servir emoticones. Diverteix-te mentre descobreixes sonets, comèdies, tragèdies i altres obres cèlebres d’aquest autor i poeta.

Descàrrega per a: iOS (iPhone)

Learning Time with Timmy 2

Learning Time with Timmy 2

Juga a tres emocionants jocs amb aquesta app educativa que ajudarà els teus fills a aprendre paraules i frases en anglès. Learning Time with Timmy 2 presenta jocs que desafien les capacitats cognitives dels teus fills i contribueixen al desenvolupament del llenguatge.

Descàrrega per a: iOS  | Android

 

Logotip de LearnEnglish Audio and Video

LearnEnglish Audio and Video

Observa i escolta converses reals en anglès sobre temes quotidians per millorar la teva comprensió oral. Cada vídeo i podcast inclou els guions de l'àudio i exercicis de comprensió.

Descàrrega per a: iOS | Android | Windows Phone 8 

Logotip d'IELTS Word Power

IELTS Word Power

Prepara't per a l'examen IELTS! Practica amb més de 100 preguntes en 11 categories diferents, des de la ciència i la tecnologia fins al món laboral i els negocis.

Descàrrega per a: Android

Logotip de LearnEnglish Grammar (edició per al Reino Unido)

LearnEnglish Grammar (edició del Regne Unit)

Perfecciona la teva gramàtica amb els milers de preguntes d'aquest quadern de gramàtica interactiu. Les preguntes van des del nivell de principiant fins a nivells avançats.

Descàrrega per a: iOS | Android | WP8

Descàrrega de la versió dels EUA per a: iOS | Android

Logotip de Sounds Right

Sounds Right

Un gràfic de pronunciació interactiu mostra les vocals, les consonants i els diftongs. També ofereix una reproducció de l'àudio dels fonemes i paraules d'exemple dels sons.

Descàrrega per a: iOS (només iPad)

LearnEnglish Kids: Playtime Halloween - ES

LearnEnglish Kids: Playtime

Learn English Kids: Playtime ajuda els nens a millorar la seva confiança a l’hora de parlar i escoltar l’anglès. Hi ha més de 50 cançons animades, contes i diversos jocs per practicar el vocabulari que els nens aprenen.

Descàrrega per a: iOS

Logotip LearnEnglish Kids: Phonics Stories

LearnEnglish Kids: Phonics Stories

Llegeix divertides històries sobre espies de l'espai i aprèn els fonemes en aquesta aplicació de contes. Cada conte practica els fonemes i inclou un joc i un diccionari. Una guia per als pares ofereix assessorament expert sobre com ajudar els nens a aprendre anglès.

Descàrrega per a: iOS (només iPad)

Logotip LearnEnglish Kids: Videos

LearnEnglish Kids: Videos

En aquesta aplicació de vídeos de contes podràs veure els contes preferits dels nens, com La Caputxeta Vermella. Presenta una narració en àudio i en text, i una guia per als pares amb assessorament expert per ajudar els nens a aprendre anglès.

Descàrrega per a: Android (Google Play) |  iOs (Amazon App Store)