Cursos de inglés online para niños

Cursos d'anglès online en directe per a nens i joves de 8 a 17 anys

El British Council és l'organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives

La nostra qualitat de sempre, també online 

Els nostres cursos d'any acadèmic online són la combinació perfecta de classes virtuals amb el professor, projectes amb objectius d'aprenentatge clars, i activitats individuals que els permeten integrar el llenguatge après en el curs. D'aquesta manera aconseguim que progressin en el seu anglès alhora que es diverteixen.

Experts en cursos virtuals

El British Council compta amb una llarga experiència internacional en cursos d'anglès virtuals. Aquesta experiència ens permet comptar amb sistemes específics i metodologies desenvolupades per a un entorn virtual de provada eficàcia al llarg d'anys.

Màxima comoditat

Volem que el teu fill aprofiti el seu temps al màxim per a millorar el seu anglès, per això els nostres cursos online estan dissenyats per a facilitar l'aprenentatge de l'anglès de la forma més còmoda possible.

Primària: 8 a 11 anys

Confiança i creativitat

  • CLASSES ONLINE EN DIRECTE AMB PROFESSOR:  Els alumnes seguiran el nostre famós programa Primary Plus, i cada setmana se centraran en un mòdul basat sobre un tema de la vida real amb una sèrie de projectes a realitzar.
  • ACTIVITATS GUIADES, a través de la plataforma learning hub, els alumnes realitzaran activitats com a endevinalles, proves o cançons que els serviran per a preparar les sessions online amb el seu professor. A més podran enviar els seus projectes al professor perquè els avaluï.

L'art de combinar aquests elements és el que ens diferencia, ens fa únics i crea una dinàmica positiva en el grup que accelera l'aprenentatge de tots els alumnes i permet el seu desenvolupament integral.

Secundària: 12 a 17 anys

Preparats per a un entorn global

Els cursos online per a joves de Secundària i Batxillerat estan estructurats de la següent manera:

  • CLASSES ONLINE EN DIRECTE AMB PROFESSOR: basades en Secondary Plus, un programa exclusiu del British Council que prepara als nostres alumnes per a desembolicar-se amb confiança en anglès en entorns internacionals. Aquí desenvoluparan un projecte escrit, presentació o debat. Aquests projectes els ajudaran a expressar-se en anglès i a desenvolupar la seva capacitat comunicativa, de treball en grup i les seves competències digitals, totes elles habilitats clau per al segle XXI.
  • CONNECTING CULTURES: on els alumnes tenen l'oportunitat de contactar i col·laborar amb alumnes del British Council d'altres països fent tasques en les quals intercanvien aspectes culturals similars i també diferents. Una activitat que dota d'una dimensió internacional al programa educatiu.

Preparació d'exàmens

Els nostres cursos de preparació d'exàmens online ajudaran al teu fill per a obtenir el millor resultat en els exàmens de Cambridge English: Preliminary for Schools B1, First for Schools B2 , Advanced C1 o Proficiency C2.

Prepararem al teu fill per a obtenir el millor resultat en el seu examen de Cambridge. A través d'exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l'estudi de tècniques per a superar cadascuna de les proves, els nostres professors experts en aquests exàmens s'asseguraran que el teu fill arribi al dia de l'examen amb la millor preparació possible. El curs també està dissenyat perquè l'alumne:

  • perfeccioni la gramàtica que correspon a l'examen al qual es prepara.
  • ampliï el lèxic relacionat amb els temes més comuns de l'examen.
  • practiqui totes les destreses de l'anglès: speaking, listening, reading i writing.

English Extra

Cada trimestre el teu fill tindrà l'oportunitat de continuar millorant el seu anglès alhora que aprèn noves habilitats amb activitats com coding, manualitats o cuina, o un taller tipus Escape Room.

 

Podrà unir-se a webinars en directe amb un dels nostres experts del British Council, en els quals els alumnes interactuen amb el presentador a través del xat o mitjançant enquestes.

Els alumnes dels grups de preparació d'exàmens també podran unir-se al Exam Masterclass webinar per a aprendre trucs i consells per a l'examen. També tindrà l'oportunitat de fer més pràctiques per al Reading & Use of English i el listening amb la nostra sèrie de Exam packs i millorar el writing amb el nostre servei de Exams Writing Extra.

Enviarem l'oferta d'activitats extra quan comenci el curs.

It's all about the future