Aprenent de forma natural amb Learning Time with Timmy

Els primers anys d’un nen són clau per a l’adquisició d’un segon idioma, i les bases que assenti durant aquesta etapa l’acompanyaran la resta de la seva vida. Per aquest motiu, en aquest programa dirigit a nens d’entre 2 i 5 anys aprofitem el moment en què és més fàcil aconseguir una adquisició natural de l’idioma. 

Els nostres experts en ensenyament de l’anglès en la primera infància han desenvolupat Learning Time with Timmy, un programa específic perquè el teu fill es diverteixi mentre desenvolupa una actitud positiva cap a l’idioma. El nostre enfocament de l’aprenentatge promou en el nen la creativitat, el pensament crític i les habilitats socials mentre aprèn anglès. Això impulsarà la confiança en ell mateix i l’ajudarà a desenvolupar l’habilitat de comunicar-se en anglès amb una bona pronunciació. Descobreix més sobre la nostra metodologia aquí.

La nostra col·laboració amb els estudis Aardman ens permet utilitzar les històries del personatge més estimat pels nens i estrella de Timmy Time, l’ovella Timmy, per aprendre noves paraules. Timmy i els seus amics aconseguiran posar en marxa la imaginació del teu fill, cosa que l’ajudarà en el seu procés d’aprenentatge.

Impulsa l’aprenentatge del teu fill amb la nostra reconeguda experiència en el món de l’anglès.

Resum del curs

Duració

Curs anual d'octubre al juny, dividit en tres trimestres.

Edat

De 2 a 5 anys.

Què aprendrà el teu fill en aquest curs

A les nostres classes de Learning Time with Timmy el teu fill podrà:

  • adquirir interès per la llengua anglesa.
  • assentar les bases per a una correcta pronunciació.
  • divertir-se i desenvolupar una actitud positiva davant l’aprenentatge.
  • sentir-se segur i rebre suport durant tot el seu procés d’aprenentatge per part del nostre personal i professors.
  • millorar la seva agilitat gràcies a activitats multisensorials com manualitats, rimes, cançons infantils i jocs en anglès.

Nivells

Els nivells van des de Early Years 2 fins a Early Years 5. Respectant les etapes clau de desenvolupament del nen, aconseguim que assenti unes bases sòlides en anglès.

Opcions, horaris i preus a la teva ciutat

Els nostres centres