Preparats per a un entorn global i competitiu 

En un entorn cada cop més competitiu, volem que els nostres alumnes adolescents estiguin preparats per a un entorn global. A través dels nostres cursos d’anglès per a secundària podran desenvolupar la seva confiança per comunicar-se en anglès a la vegada que fomentarem en ells altres habilitats clau per al seu futur.

AVANÇANT CAP AL FUTUR

A més d’aprendre anglès, potenciarem la seva capacitat de lideratge, de resolució de problemes, el pensament crític i la creativitat a través de projectes aplicables a la vida real, com la simulació d’una cimera internacional.

INSPIRATS PER SEGUIR APRENENT

Se sentiran motivats per temàtiques rellevants i dinàmiques que els inspiraran per voler aprendre més.

LA MILLOR OPCIÓ PER CERTIFICAR EL SEU NIVELL

La nostra àmplia experiència ajudant més de 75.000 persones anualment a certificar el seu anglès ens proporciona una perspectiva única per oferir les millors opcions perquè els nostres alumnes preparin els exàmens de Cambridge.

PROFESSORS EXPERTS QUE GUIARAN EL TEU FILL EN CADA PAS DEL SEU APRENENTATGE

Els nostres professors compten amb certificats reconeguts internacionalment i una trajectòria acadèmica contrastada, i es formen en les metodologies d’ensenyament més innovadores.

Els nostres cursos d'anglès per a joves de secundària

A continuació podràs veure tots els detalls sobre els nostres programes per a anglès per a secundària a Madrid, Barcelona, Bilbao, València i Palma:

In this section