Online learning hub YL, image

Què trobaràs a la plataforma d’aprenentatge

  • Eines perquè els estudiants puguin practicar i crear en anglès
  • Activitats per reforçar el que el teu fill/a aprèn a classe
  • Tasques pre i post-classes per als grups Secondary Plus i Primary Plus de 3 a 6
  • Activitats i jocs interactius atractius per a Primary Plus 1 i 2
  • Seguiment del progrés perquè els estudiants puguin veure com milloren les seves habilitats en anglès

Explora la plataforma d'aprenentatge amb aquests vídeos

Començar a fer servir la plataforma d'aprenentatge: Aprèn els conceptes bàsics de la plataforma: com iniciar sessió, crear un nom d'usuari, localitzar recursos d'aprenentatge i treure el màxim profit de la teva experiència.

Plataforma d'aprenentatge per a estudiants de Primary Plus 1-2: Aquí tens una presentació general de les activitats d’aprenentatge que trobarà el teu fill/a i com ajudar-lo a fer un seguiment del seu progrés.

Plataforma d'aprenentatge per a estudiants de Primary Plus 3-6: Navega pels recursos disponibles per als estudiants de nivell 3-6 i aprèn a fer un seguiment del seu progrés.

Plataforma d'aprenentatge per a estudiants de Secondary Plus: Descobreix com funciona la plataforma i com reforça les habilitats d'aprenentatge de la llengua per als estudiants de Secondary Plus.

Cada plataforma d'aprenentatge inclou aquestes eines

  • Contingut original de cadascuna de les nostres revistes Primary Plus.
  • Seguiment del progrés per a estudiants i pares.
  • Pàgina de comentaris on podràs veure què ha fet el teu fill/a a la classe i quins deures se li han assignat. La nostra eina de debat és un lloc segur on el teu fill/a pot publicar preguntes sobre la seva tasca. (Per a preguntes de caràcter personal, posa’t en contacte per correu electrònic amb el professor/a).

Observa com la plataforma d'aprenentatge pot ajudar al teu fill/a

Primary Plus 1–2 Primary Plus 3–6
Cinc seccions, incloent jocs de repàs interactius, cançons i vídeos Cada revista conté cinc o sis seccions de pràctica, que inclouen gramàtica, vocabulari, lectura, escriptura i comprensió oral. L’ús d’aquestes eines per practicar la comunicació oral a l’aula millorarà les habilitats lingüístiques del teu fill/a.
Molts enllaços divertits per reforçar la comprensió de l’idioma Cada secció té una tasca o projecte per completar. Algunes requereixen que el teu fill/a faci un treball al quadern que haurà d’ensenyar al professor/a a l’aula, mentre que d’altres requereixen que els materials siguin enviats online per ser avaluats pel professor/a.

Observa com la plataforma d’aprenentatge pot ajudar al teu fill/a

Secondary Plus i Upper Secondary Plus
Cada revista conté cinc seccions de pràctica, que inclouen gramàtica, vocabulari, comprensió escrita, expressió escrita i comprensió oral. L'expressió oral es practica durant l’horari de classe.
Cada secció té una tasca o projecte per completar. Algunes requereixen que el teu fill/a faci un treball al quadern que haurà d’ensenyar al professor/a a l’aula, mentre que d’altres requereixen que els materials siguin enviats online per ser avaluats pel professor/a.

Iniciar sessió a la plataforma

Requisits tècnics

  • Per obtenir els millors resultats, accedeix a la nostra plataforma d'aprenentatge mitjançant un ordinador, un portàtil o una tauleta.
  • També necessitaràs una bona connexió a Internet o Wi-Fi.