Classes online i en directe | Plans d'estudi personalitzats | Professors experts | Subscriu-te avui mateix

Personalitza el teu aprenentatge, tria el teu horari de classes i treballeu amb professors del British Council i alumnes de tot el món. English Online ha estat disenyat amb expertesa per millorar les teves habilitats lingüístiques en anglès.

  • Personalitza el teu aprenentatge i estableix els teus objectius d'estudi.
  • Tria el teu horari de classes i fes un seguiment del teu progrés utilitzant la nostra plataforma d'aprenentarge de classe mundial.
  • Connecta't i participa en una comunitat global de professors experts i alumnes del British Council en les classes interactives en línea i en directe de 55 minuts.
  • Certifica el teu aprenentatge i rep un certificat d'assoliment del British Council reconegut per els contractants d'arreu del món.

Comença amb una prova gratuïta de 7 dies

Crea un horari d'aprenentatge flexible d'acord amb el teu pressupost i estil de vida. Tria un pla de subscripció i comença avui.

Silver Gold Platinum
5 classes al mes 10 classes al mes 15 classes al mes
classes de 55 minuts en línea classes de 55 minuts en línea classes de 55 minuts en línea
Aprenentage 100% en línia amb ordinador o tauleta Aprenentage 100% en línia amb ordinador o tauleta Aprenentage 100% en línia amb ordinador o tauleta
79£ al mes 129£ al mes 159£ al mes

Subscriu-te avui

Subscriu-te avui amb una prova gratuïta Subscriu-te avui amb una prova gratuïta

Què aprendràs en el teu curs online?

Amb English Online pots establir els teus objectius d'aprenentatge i triar entre una varietat de lliçons, des de classes des d'anglès per a la feina, fins a anglès per utilitzar al dia a dia, per millorar la teva gramàtica, conversa, pronunciació i més.

Estudia mitjançant la nostra plataforma interactiva i connecta't a una aula global de 10 estudiants a les hores que més et convinguin. Fes un seguiment del teu progrés mitjançant proves i avaluacions i rep comentaris en directe dels teus professors.

Els nostres cursos s'adapten millor als estudiants amb un nivell d'anglès Preintermedi o superior. Si no estàs segur del teu nivell actual, no et preocupis: pots fer una de nivell gratis amb English Online.