Posa't en contacte amb nosaltres trucant al 911 218 000 o escrivint-nos un correu a hello@britishcouncil.es i t'informarem sobre tots els avantatges de la nostra comunitat educativa.

Contacta amb nosaltres 

 • En el British Council estem compromesos amb l'ensenyament de l'anglès a nivell internacional. Per això des de 1998 col·laborem amb diferents entitats educatives per a portar el millor ensenyament d'anglès als propis centres escolars.
 • El nostre compromís amb el col·legi Sagrat Cor-Esclaves ens permet portar la nostra filosofia educativa i la nostra metodologia al centre escolar per a un ampli rang d'edats i nivells. Per a això posem a la disposició dels nostres alumnes un equip de professors, coordinadors i auxiliars que els acompanyen en tot moment.

La nostra filosofia educativa

Creiem fermament que la forma eficaç d'aprendre anglès per a nens i joves és en un ambient lúdic, participatiu i inclusiu. Integrant aquesta filosofia en les nostres classes aconseguim que els nostres alumnes tinguin una experiència de positiva, alhora que milloren el seu coneixement de l'idioma.

Tu també participes en el seu aprenentatge

Els pares són part essencial del procés educatiu, per això, els animem a participar activament en l'aprenentatge dels seus fills a través de reunions de seguiment perquè reforcin l'après en classe. e

Per què matricular al teu fill amb nosaltres

Aprofita tots els avantatges de l'acord de col·laboració entre Sagrat Cor-Esclaves i el British Council:

 • Classes estimulants i divertides amb metodologia British Council en el propi centre escolar.
 • Programa d'anglès integral en Infantil i Primària.
 • Professorat amb àmplia experiència i formació específica.
 • Material elaborat en exclusiva per experts del British Council inclòs en el preu.
 • Coordinador de centre per a contactar amb nosaltres sempre que ho necessitis.
 • Accés en exclusiva a activitats gratuïtes English Extra en el centre British Council de referència: contacontes en anglès, tallers per a pares i molt més.
 • Compromís amb la protecció de la infància a través de polítiques internes per a crear un entorn d'aprenentatge segur i inclusiu.

Early Years (3 a 5 anys)

Early Years - Una experiència feliç aprenent anglès

A través d'un joc estructurat, històries, cançons en anglès, moviment i manualitats, creem un ambient d'exploració en les nostres classes, perquè aprenguin anglès de manera natural.

Aquí podeu veure una presentació del nostre curs Early Years

DIES HORARI
Dilluns
Early Years 3 

17:00-18:15
(curs de 45 hores anuals)

Dilluns i dimecres
Early Years 4 i 5

17:00-18:00
(curs de 60 hores anuals)

Primary Plus (6 a 11 anys)

Primary - Protagonistes del seu propi aprenentatge

S'embarcaran en projectes en anglès sobre temes apassionants per a nens de la seva edat. A través de jocs, cançons, lectura i escriptura o petites obres de teatre, podran expressar-se en anglès amb claredat alhora que afavorim la creativitat, el lideratge i el pensament crític.

Aquí podeu veure una presentació del nostre curs de Primària

DIES HORARI

Dilluns i dimecres (2n, 3r, 4t de Primària)

17:00-18:00h

Dimarts i dijous (1r, 5è, 6è de Primària)

17:00-18:00h

Preus i descomptes

CURS TERMINIS PREU FINAL

Early Years 3
(45 hores)

Reserva de 195€ + 7 terminis de 87€ + 1 termini de 86€ 890€

Early Years 4 i 5
Primary Plus
(60 hores)

Reserva de 205 € + 8 terminis de 110€ 1.085€

Descomptes

Les famílies amb tres o més membres (germans, pares o fills) matriculats en algun curs d'anglès en el British Council Barcelona en el mateix període tindran dret a un 5% de descompte de l'import total del curs.

Pagos a plazos

1 termini s'efectuarà el 7 d'octubre de 2022.

2 terminis s'efectuarán el 7 d'octubre de 2022 i 7 de gener de 2023.

8 terminis s'efectuaran del 7 d'octubre de 2022 fins al 7 de maig de 2023.

Condicions generals

 

 • El nombre d'alumnes màxim per aula dependrà de la grandària d'aula, seguint la normativa de seguretat vigent en referència a la distància social indicada per les autoritats sanitàries.
 • El preu dels cursos preparatoris per a exàmens no inclou les taxes de l'examen.
 • La matrícula començarà el 26 de maig de 2023. A partir d'aquesta data, es desenvoluparà de manera contínua al llarg del curs segons disponibilitat de places.
 • Tots els esments a hores fan referència a hores lectives que constaran d'un mínim de 50 minuts.
 • La plaça es considerarà reservada en el moment del pagament de la reserva.
 • El pagament a 8 terminis només es podrà fer mitjançant domiciliació bancària.
 • Els alumnes que requereixen expedició de factura hauran de fer-ho constar en el moment de formalitzar la matrícula.
 • La informació addicional relativa a condicions específiques de matriculació, causes, formalitats i conseqüències de la resolució del contracte, dret de desistiment i polítiques de descompte està a la teva disposició en el formulari de matrícula.
 • Les dates esmentades poden estar subjectes a canvis.

De conformitat amb el que es preveu en el Decret 84/2004, de 13 de maig, pel qual es regula el dret a la informació i la protecció dels drets econòmics dels estudiants que cursin ensenyaments no reglats,es fan constar els següents extrems:

 1. Identitat del responsable del Centre: Centre dependent de la Delegació a Espanya de la Fundació British Council inscrita en el Registre de Fundacions de competència estatal adscrit al Ministeri de Justícia amb núm. de registre: 847CUL-EXT Passeig del General Martínez Campos 31 (28010 Madrid) CIF W0061076F.
 2. Els ensenyaments que s'imparteixen no condueixen a l'obtenció d'un títol oficial.
 3. La titulació mínima dels professors és Nivell 4 del NQF d'acord amb la classificació de la Qualifications and Currículum Authority (QCA) (UK) o equivalent, encara que molts d'ells compten amb el certificat CELTA de la University of Cambridge o el certificat TESOL del Trinity College London, i experiència prolongada en l'ensenyament de l'idioma anglès com a llengua estrangera.