STOP GAP - Artificial things ©

 

Photography by Chris Parkes (Christophotographic)

 

Date
Divendres 23 de Octubre de 2015 - 20:30 to Dissabte 24 de Octubre de 2015 - 20:30
Localització
San Andreu Teatre, Barcelona

Artificial things és un nova producció atrevida, cinematogràfica i colorista de la companyia britànica StopGAP Dance Company, tot un referent mundial en dansa integrada que incorpora artistes professionals amb i sense diversitat funcional com el conegut David Toole.

Aquest espectacle forma part del projecte CAPACITATS, un projecte col·laboratiu que celebra la diversitat en la dansa.
 
En un període de tres setmanes hi haurà una programació nacional i internacional, un seguit de laboratoris, tallers, projeccions i debats -alguns d’ells oberts al públic i d’altres exclusius per a professionals- amb la finalitat de donar un pas endavant en la visibilitat i en la forma de treballar les Arts per a la Millora Social a Catalunya. No es tracta d’un festival ni d’una programació d’espectacles, sinó d’unes setmanes per promoure un intercanvi d’experiències entre professionals amb diversitat funcional de països propers (Espanya, Anglaterra, Portugal i Itàlia).
 
Totes aquestes activitats han estat organitzades a partir d’una plataforma de la qual en formen part l’Espai Dansat! del SAT!, la companyia Thomas Noone Dance, el British Council, l’Associació Kiakahart – Arts del Moviment, el col·lectiu Liant La Troca, Apropa Cultura, l’Institut del Teatre i IT Dansa, així com el mateix Mercat de les Flors.