A city of Dreams - A Musical
A city of Dreams - A Musical
Date
Dimecres 25 de Maig de 2016 to Diumenge 29 de Maig de 2016
Localització
diversos llocs

Fantastica oportunitat de veure A City of Dreams - A musical, que és un original documental musical que ens mostra una escola del barri de Dharavi a Bombai, el suburbi més gran d'Àsia. La contemplació del dia a dia dels nens es combina amb les coreografies a l'estil Bollywood, en què ells mateixos ens expliquen cantant els seus somnis i esperances. Dirigit per Brian Hill i Sam Benstead dos directors amb molta trajectòria i guanyadors de molts premis.

 Hi haurà també una Taula Rodona on es reflexiona sobre l'essència del documental: la intervenció versus la observació amb els següents ponents:

Rokhsareh Ghaem Maghami va néixer a l'Iran, va estudiar cinema i animació a la Teheran Art University. És la directora de Sonita, pel·lícula inaugural del DocsBarcelona.

Brian Hill ha fet més de 60 pel·lícules per a la televisió britànica, recollint multitud de premis internacionals. Co-dirigeix ​​City of Dreams - A Musical, un original documental musical.

Sean McAllister és un cineasta britànic que continua sorprenent i inspirant a públic de tot el món. És el director de la multipremiada Síria: una història d'amor.

26 Maig                       - A city of Dreams - Musical  - 19:15h     en el Auditori del CCCB

27 Maig                       - Masterclass                         -  17:30h     en la Pedrera