Imatge d'una estudiant pensant en les opcions d'estudi i possibilitats d'activitats de temps lliure ofertes mentre estudia al Regne Unit
Date
Divendres 18 de Octubre de 2019

Cancel·lació de la Fira Study UK - Barcelona

A causa de la convocatòria de Vaga General, per al divendres 18 d'octubre, ens veiem obligats a cancel·lar la Fira Study UK, que tenia previst celebrar-se demà, a Barcelona. 

Lamentem prendre aquesta decisió, però els visitants d'aquesta fira són joves de 15 i 18 anys i el seu desplaçament per Barcelona, en aquests moments, pot veure's dificultat a conseqüència de les aturades.

Com a mesura alternativa a la Fira Study UK, des de l'organització hem projectat fer una presentació general en els col·legis participants, a més d'enviar-los fullets o guies per a professors/alumnes. També disposarem d'aquestes guies i presentacions on-line amb tota la informació necessària en la nostra web.

Sentim les molèsties ocasionades per la cancel·lació de l'esdeveniment.

Més informació: prensa@britishcouncil.es

Una experiència que et canviarà la vida

Les nostres fires d'estudiar en el Regne Unit són una oportunitat immillorable per parlar amb els experts i assabentar-te de tot el necessari per estudiar un grau o postgrau a Regne Unit.

Aquest any estem encantats de donar la benvinguda a Barcelona a 40 universitats. La nostra llista inclou algunes de las universidades millor valorades a nivell mundial (TES Rànquings 2018) com a Imperial College London y University College London.

Les nostres sessions gratuïtes d'informació t'ajudaran a tenir èxit amb la teva sol·licitud, triar la millor universitat, conèixer els costos i finançament i descobrir un món d'oportunitats. Descobreix el nostre programa complet!

Data Horari
18 octubre 2019 10.00  a 14.00  
15.30 - 18.00
Tag icon
Universidades y educación superior