Date
Divendres 03 de Novembre de 2017 to Dissabte 04 de Novembre de 2017

Una creació innovadora i inoblidable arriba al Teatre Canal de Girona dins la programació del festival Temporada alta.

Després de l'èxit del seu muntatge "The Animals and Children Took to the Streets", una de les grans revelacions del Festival de Tardor a Primavera a 2013, l'aclamada companyia de teatre britànica, 1927, arriba a Catalunya amb el suport del British Council per presentar el seu últim muntatge "Golem".

Partint del mite del golem (la història d'un home que fabrica una criatura des del fang perquè treballi per a ell), 1927 ha creat una obra molt singular que explora el món de l'home i les seves màquines. El "Golem" de 1927 no és una adaptació del mite del golem sinó una història original que examina la relació entre un home extraordinàriament ordinari i el seu golem.

Ambientada en un món fictici però familiar, on la tecnologia i l'economia del mercat han evolucionat fins transcendir els límits del control humà, el Golem s'ha convertit en un ingredient imprescindible per a una vida millor encara que la seva pròpia existència amenaça les vides de les persones que li van crear.

"Golem" es va estrenar a l'agost 2014 en el Festival de Salzburg i és una coproducció entre el Festival de Salzburg, al Théâtre de la Ville de París i el Teatre Young Vic de Londres.